Новини ЗМІ

«Динамо» – «Енергія» – 0:3. На виїзді – краще, ніж удома

09:29, 12 травня 2013

«Динамо» – «Енергія» – 0:3 (0:0). 
11 травня. м. Красилів, Хмельницька область. 16:00. Поле: 3, Темп.: +25. Глядачів: 100.
Судді: Ющишин А., Дашко О., Денисюк Д., Петров А.
Делегат ФФУ: Шкільний С. 

Голи: Черняєв (47), Муковозов (64), Комягін (72).

«Енергія»: Жуков (Зелінський, 65), Щербина, Черній, Шешеня, Арутюнян (Горбачов, 75), Ковальчук (Соловйов, 78), Черняєв, Комягін (Мостіпан, 89), Логвиненко (Цвик, 53), Гарібян, Муковозов. 
Головний тренер: Юрій ОКУЛ.

Незважаючи на далекий, втомлюючий виїзд наша команда здолала хмельницьке «Динамо» ще переконливіше, ніж у домашньому поєдинку (на своєму полі ми перемогли з рахунком 2:0). Через реконструкцію рідного стадіону динамівці приймали «Енергію» не у Хмельницькому, а на центральному стадіоні міста Красилів. Однак і там вони не уникнули крупної поразки 0:3, завдяки якій новокаховчани продовжують лідирувати в групі «3».
Перший тайм зустрічі завершився сухою нічиєю. Хоча гості мали кілька нагод для взяття воріт суперника. Після вдалих комбінацій гру загострювали Комягін, Муковозов, Шешеня та інші. Подоляни виглядали невиразно, багато помилялися і загрози воротам Жукова не створили.
Після перерви картина на полі не змінилася. Хіба що «Енергія» нарешті довела свою перевагу до логічного завершення у вигляді забитих голів. В самому дебюті другого тайму Павло Черняєв результативно завершує блискучу комбінацію партнерів потужним пострілом у порожній кут воріт. Незабаром наша команда подвоює перевагу. Ще одну вдалу «стінку» ударом низом із середньої відстані закінчує Олександр Муковозов. Між тим «Динамо» спробувало загострити гру в атаці і створило чи не найреальнішу нагоду для взятя воріт «Енергії». Після помилки нашого захисника номінальні господарі ледь не скоротили відрив у рахунку, але нашому гравцеві вдалося винести м’яча майже з лінії воріт. Відповіддю новокаховчан на такі дії «Динамо» став третій гол. Це Юрій Комягін класним ударом низом змусив капітулювати кіпера подолян. Упродовж подальшого ігрового часу Леонід Щербина міг забивати четвертий гол для своєї команди, але влучив у стійку. У підсумку – переконлива гра і впевнений результат на нашу користь.
«Енергія» здобуває четверту поспіль перемогу навесні в офіційних зустрічах. В іншому матчі нашої групи «Кристал» на виїзді упевнено здолав «Жемчужину» (3:1), тож херсонці продовжують перебувати на відстані трьох очок від новокаховчан. Відтак наступний поєдинок, в якому «Енергія» прийматиме вдома «Кристал», очікує бути не менш цікавим і напруженим, ніж зустріч цих команд у Херсоні 20 квітня. Тоді, нагадаємо, новокаховчани здолали суперника з рахунком 2:1.

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору