Новини ліги

Анонс матчів другої ліги

10:29, 6 квітня 2013

Група 1

6 квітня 2013 року (субота)

«Реал Фарм» Южне - «Славутич» Черкаси

15.00, м. Овідіополь, стадіон ім. Дукова.

Арбітр – А. Ноздрачов (Харків)

Через перенесення матчів в Тернополі та Стрию в групі "1" буде зіграно лише один поєдинок. Відбудеться він в Овідіополі, адже саме туди взимку переїхав "Реал Фарм". Фартовість нового стадіону для "фармацевтів" має виявити черкаський "Славутич", який під час міжсезоння пережив серйозну кадрову революцію. Перший офіційний тест на посаді керманича черкащан очікує на Сергія Пучкова.

Матчі осінньої частини сезону: "Славутич" - "Реал Фарм" 2:0 (Тарасенко, з пен., Ткаченко); "Реал Фарм" - "Славутич" 0:1 (Тарасенко, з пен.)

Група 2

6 квітня 2013 року (субота)

«Шахтар-3» Донецьк - «Шахтар» Свердловськ

13.00, м. Донецьк, стадіон "Шахтар".

Арбітр – А. Ісаєв (Запоріжжя)

В групі "2" боротьба в цьому турі розпочнеться з гірницького дербі. Другий у таблиці "Шахтар-3" прийматиме колег зі Свердловська, які розташувалися на сходинку нижче і мають на три залікові бали менше. Восени команди обмінялися домашніми перемогами, але зараз фактор поля має відходити на другий план - щільність у таблиці досить велика, а тому кожна помилка може дорого коштувати.

Матчі осінньої частини сезону: "Шахтар-3" - "Шахтар" 2:1 (Глушицький, Маліновський - Пономар); "Шахтар" - "Шахтар-3" 3:1 (Коновалов, Пономар, Гришин - Кравченко)

«Кремінь» Кременчук - «Мир» Горностаївка

16.00, м. Кременчук, стадіон "Кремінь-Арена".

Арбітр – О. Лаврів (Івано-Франківськ)

Так само по три очки в домашніх зустрічах заробили в липні-жовтні "Кремінь" із "Миром". Зараз ці команди замикають чільний секстет, але планують серйозно поборотися за вищі місця. Хто з них краще попрацював під час зимового міжсезоння - на це питання дасть відповідь гра.

Матчі осінньої частини сезону: "Мир" - "Кремінь" 2:1 (Доценко, з пен., Онищенко - Кунєв); "Кремінь" - "Мир" 2:1 (Івлєв, Бацула - Довбиш)

 «Украгроком» Головківка - «Полтава-2-Карлівка»

15.00, с. Головківка, стадіон "Головківський".

Арбітр – О. Жуков (Харків)

На Кіровоградщину завітає один із найбільш незручних суперників "Украгрокома": осінні матчі з дебютантом другої ліги давалися команді Юрія Гури непросто. Такий же супротив слід очікувати аграріям і зараз - команда з Карлівки, як і "Украгроком", провела серйозну передсезонну підготовку й цілком може приєднатися до боротьби за підвищення в класі.

Матчі осінньої частини сезону: "Полтава-2-Карлівка" - "Украгроком" 0:0; "Украгроком" - "Полтава-2-Карлівка" 2:0 (Гріщенко, з пен., Фальковський)

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору