Новини ліги

Справу «Оболонь» - «Сталь» закрито

09:58, 5 квітня 2013

Як повідомляється в офіційному листі першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, будь-яких ознак порушень дотримання командами принципів спортивної боротьби не встановлено, тому підстав для розгляду справи немає.   

Рішення коментує президент ПФЛ Мілетій Бальчос:

«По-перше, маю, сказати, що сам матч вирізнився широким резонансом в інформаційному просторі, тому, за матеріалами, опублікованими у ЗМІ, ми відреагували саме так, як це передбачено Регламентом змагань. Тобто, звернулися до задіяних сторін із проханням надати пояснень, жодним чином не висуваючи звинувачень учасникам зазначеного матчу. Після цього, в межах своїх повноважень, передали зібрані матеріали до відповідного комітету ФФУ,  який надав свій висновок щодо цієї гри.  Дійсно, ми отримали листа від першого президента Сергія Михайловича Стороженка, у якому йдеться про недоцільність відкриття справи щодо розслідування матчу між командами «Оболонь» та «Сталь». Пан Стороженко також наголошує, що безпідставність справи підтверджується рапортами арбітра та інспектора матчу.  

Тому, розуміючи, що сам факт проведених нами заходів стосовно вказаного матчу негативно вплинув на репутацію клубів, їх тренерів та футболістів, я приношу вибачення футбольним клубам «Сталь» Алчевськ та «Оболонь» Київ,  та як президент Ліги високо ціную  дотримання клубами принципів чесної гри та взаємоповаги».   




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору