Новини ліги

Анонс матчів 24-го туру першої ліги

08:28, 5 квітня 2013

5 квітня 2013 року (п'ятниця)

«Арсенал» Біла Церква – «Буковина» Чернівці

14.00, с. Щасливе, НТБ «Княжа».

Арбітр – А. Москаленко (Кривий Ріг)

Тур відкриється в селищі Щасливому - саме тут тепер проводитиме домашні поєдинки білоцерківський "Арсенал". Для обох команд зустріч стане першою у весняній частині сезону - протягом двох тижнів заважали дебютувати колективам примхи погоди. Така затримка змушує обох грати виключно на перемогу. Буковинці мають непогані шанси поборотися за чільну п'ятірку, а от оновленій команді Олега Луткова необхідно максимально віддалитися від зони вильоту.

Матч першого кола: «Буковина» - «Арсенал» 2:0 (Донець, Сантрапинських)

 

 «Севастополь» - «Олімпік» Донецьк

17.00, м. Севастополь, СК «Севастополь». Пряма трансляція на ТК «Футбол».

Арбітр – А. Кутаков (Київська обл.)

 В таборах цих команд настрій діаметрально протилежний. Для "Олімпіка" перший весняний млинець виявився напрочуд глевким - хлопці Романа Пилипчука вдома зазнали розгромної поразки від "Кримтеплиці", тож можна очікувати не певні кадрові зміни в складі донетчан. "Севастополь", навпаки, розтрощив на виїзді одного з головних конкурентів - "Олександрію", відчувши необхідну впевненість. Втім, до виходу в Премєр-лігу "морякам" ще далеко, тому лише перемога над "Олімпіком" буде для них прийнятним результатом.

Матч першого кола: «Олімпік» - «Севастополь» 1:3 (Дорошенко, з пен. - Бредун, Кузнецов-2)

 

 «Динамо-2» Київ – «Титан» Армянськ

17.00, Конча-Заспа, НТБ «Динамо».

Арбітр – В. Міланич (Миколаїв)

Від зустрічі з аутсайдером у першому колі спогади у кримчан не найприємніші. Але з тих пір води втекло достатньо. Безпрограшна серія "Титану" в чемпіонаті складає чотири матчі, без пропущених м'ячів - стільки ж. Продовжити приємну традицію команда Олега Лещинського спробує в Конча-Заспі. Тут на неї чекатиме вже зовсім інша команда - передумови для відродження навесні кияни мають, оскільки взимку непогано підсилились. Але чи буде цього достатньо для того, щоб утриматись у першій лізі?

Матч першого кола: «Титан» - «Динамо-2» 2:4 (Кравченко, Прокопченко, з пен. - Коркішко, Суарез, Гемега, Темілє)

6 квітня 2013 року (субота)

«Миколаїв» – «Суми»

17.00, м. Миколаїв, центральний міський стадіон.

Арбітр – В. Дяденко (Кіровоград)

Як відомо, вхід на домашні матчі "Миколаєва" навесні буде вільним, тому "корабели" розраховують стартувати в нинішньому році за солідної підтримки своїх прихильників. Схоже, негаразди миколаївців позаду, а тому можна в повній мірі сконцентруватися на грі й результатах. Перший суперник команди Руслана Забранського - "Суми" - розпочав рік із поразки в Охтирці й зараз лише на один бал випереджає "корабелів", у яких, до того ж, є гра в запасі.

Матч першого кола: «Суми» - «Миколаїв» 0:2 (Бобаль, Ліщук)


«Кримтеплиця» Молодіжне – «Авангард» Краматорськ

18.00, смт. Молодіжне, стадіон «Спорт КТ Арена».

Арбітр – А. Грисьо (Львів)

Цікаве протистояння очікується в Молодіжному, де в гості до старожилу дивізіону завітає дебютант. Але все це - лише номінальні деталі. Краматорчани у своєму прем'єрному сезоні на дебютантів зовсім не схожі, йдучи на п'ятому місці, тоді як тепличники - лише 12-ті. Втім, щільність в середині таблиці така, що таке становище можна легко покращити. Судячи з того, що з новим наставником навесні кримчани встигли взяти вже чотири очки, на це в них є непогані шанси.

 Матч першого кола: «Авангард» - «Кримтеплиця» 1:0 (Швидкий)


«Одеса» – «Полтава»

14.00, м. Одеса, стадіон «Спартак».

Арбітр – А. Драчов (Київська обл.)

 Важкувато оцінити перспективи "Одеси" в сенсі боротьби за виживання. Скоріш за все, вони наближаються до примарних. Тим не менш, те що битися хлопці Андрія Пархоменка будуть до останнього, засвідчив поєдинок в Армянську, в якому одесити поступилися з мінімальним рахунком. Полтавці розпочали "весну" з такої ж мінімальної перемоги над "Зіркою", щоправда до Одеси їдуть із серйозними кадровими пробоїнами: гру пропустить тріо Даценко-Жданов-Бессалов.

 Матч першого кола: «Полтава» - «Одеса» 2:1 (Зеленевич, Сірик - Балабанов)


«Нафтовик-Укрнафта» Охтирка – «Сталь» Алчевськ

15.00, м. Охтирка, стадіон «Нафтовик». 

 Арбітр – С. Скирда (Харків)

 Матч із вивіскою "центральний" прийматиме Охтирка. Обидві команди розпочали рік із перемог. Успіх "Сталі" в Одесі зміцнив позиції колективу на другій, "прем'єр-ліговій" сходинці, а "Нафтовик" в обласному дербі переграв "Суми" і за втраченими очками впритул наблизився до третього місця. Невиграш у звітному матчі більш болісним буде для "Сталі", яка нещодавно відкрито заявила про мету підвищитися в класі. Додамо, що "сталевари" мають безпрограшну серію з шести матчів, однак у "Нафтовика" вона більщ вражаюча і складає 11 поєдинків.

Матч першого кола: «Сталь» - «Нафтовик-Укрнафта» 3:1 (Сікорський, Акименко, Локтіонов - Міщенко, авт.)

 

7 квіня 2013 року (неділя)

«Геліос» Харків – «Олександрія»

15.00, м. Харків, стадіон «Сонячний».

Арбітр – О. Павлюк (Київ)   

Останнім серед клубів першої ліги стартує в офіційних матчах "Геліос". Харків'яни привернули значну увагу до себе під час зимового антракту, провівши масштабну трансферну діяльність, тож буде дуже цікаво подивитись на те, на що здатні "сонячні" з новими виконавцями та головним тренером. До підлеглих Анатолія Чанцева завітає "Олександрія", яка стартувала навесні з безгольової нічиєї в Молодіжному та розгромної поразки вдома. Чергова невдача може дуже дорого коштувати команді Андрія Купцова.

 Матч першого кола: «Олександрія» - «Геліос» 0:0




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору