Новини ЗМІ

ФК "Енергія": ще одна нічия з «канонірами»

10:57, 13 березня 2013

Контрольний матч
«Енергія» – «Арсенал» (Біла Церква) – 0:0 
11 березня, 15.30.

«Енергія»: Жуков (Зелінський), Щербина, Соловйов (перегляд), Арутюнян, Шешеня, Ковальчук (Кондратюк), Комягін, Гарібян (Логвиненко), Черняєв, Муковозов, Гунченко (перегляд) (Мостіпан). 
Тренер: Юрій Окул.

Другий спаринг із білоцерківським «Арсеналом» знов завершився «сухою» нічиєю. При рівній грі, команди мали кілька нагод для взяття воріт, але не скористалися ними. В «Енергії» у першому таймі два моменти мав Муковозов, але наш нападник не зміг вдало розпорядитися м’ячем. А удар Комягіна зі штрафного прийняла на себе поперечина воріт. «Арсенал» відповів парою гострих масованих атак, а одного разу, після провалу нашої оборони, міг використати кількісну перевагу в котрвипаді, але моментом гості теж не скористалися. Під кінець поєдинку наша команда таки могла вирвати перемогу, однак Гарібян трохи поквапився з ударом з вигідної позиції і влучив у захисника. 
Наступний контрольний матч «Енергія» проведе з місцевою «Таврією». Гра відбудеться 13 березня, о 15.00, на земляному полі стадіону «Енергія».
Також є попередня домовленість про гру з «УкрАгроКомом», яка має віддбутися 15 березня, у Каховці, на стадіоні «Олімпійський». Але інформація щодо цього матчу ще уточнюється.

ФК "Енегрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору