Новини ліги

Вітання Голові Державної служби молоді та спорту України, почесному президентові ПФЛ Сафіулліну Р. С. з нагоди дня народження

11:32, 4 лютого 2013

Шановний Равілю Сафовичу!

Від імені Професіональної футбольної ліги України, її клубів та мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого дня народження!

Ваш особистий внесок у розвиток українського спорту в незалежній Україні важко переоцінити, адже завдяки Вам наша держава відкриває перед собою широкі перспективи нових надбань та набуває беззаперечного авторитету на міжнародній спортивній арені. Запорукою такого успіху, без сумніву, стали Ваші професіоналізм, компетентність, знання та харизма – ті якості, які притаманні керівнику-патріоту своєї справи. Вимогливість, вміння чітко ставити завдання, знаючи найоптимальніші шляхи їх вирішення і, водночас, здатність розуміти колег, їхні потреби й проблеми – це те, що відрізняє Вас від багатьох інших людей, наділених відповідними повноваженнями.

В день народження прийміть наші вітання та найкращі побажання миру, добра, справедливості, міцного здоров’я та сімейного благополуччя.  Ми щиро віримо, що попереду у Вас – роки вдачі та нових досягнень, безмежного щастя та радощів. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років.

З повагою

президент   М. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору