Новини ліги

Мілетій Бальчос: "Ситуацію в МФК "Миколаїв" врегульовано"

15:23, 16 листопада 2012

Як повідомлялося раніше, президент ПФЛ Мілетій Бальчос наразі перебуває у місті Миколаїв, де провів низку робочих  зустрічей із керівництвом МФК  «Миколаїв», у тому числі із його очільником Анатолієм Валєєвим та головним тренером команди Русланом Забранським.

 «У ході переговорів із представниками керівного складу клубу я ознайомився із думками сторін стосовно ситуації, що склалася в МФК «Миколаїв». Подейкували чутки про те, що пан Валєєв склав повноваження президента клубу, але така інформація не відповідає дійсності – він продовжує свою діяльність на цій посаді. Дійсно, з певних причин Валєєву не вдалося забезпечити фінансування клубу у повному обсязі, до того ж він добре усвідомлює всю відповідальність, що лягла на його плечі. Маємо визнати, що президент клубу намагався вжити усіх заходів для виправлення ситуації, але, на жаль, йому це не вдалося. Наразі Анатолій Валєєв погодився на те, щоб до  клубу прийшло нове керівництво за виконання певних умов.


Після перемовин з президентом та головним тренером клубу відбулася зустріч із  представниками фанатського руху МФК «Миколаїв». Підкреслю, у зустрічі взяли участь уболівальники із 50-60-річним стажем. Зважаючи на події в клубі, вони висловили занепокоєність у подальшій успішній діяльності клубу, проте нам все ж таки вдалося дійти згоди.


Крім того, зустрівшись із футболістами та тренерським штабом, ми обговорили фінансову ситуацію в клубі та питання виплат заборгованостей перед гравцями та іншими працівниками клубу. Водночас, футболісти попередили, що у разі невиплати їм заробітної плати хоча б за один місяць та преміальні за два матчі до гри з «Севастополем», на поле вони не вийдуть. Я попросив їх набратися терпіння до закінчення моїх переговорів з усіма зацікавленими сторонами, з чим вони погодилися.  

Протягом майже трьохгодинного спілкування було чітко визначено позицію Ігоря Дятлова і потенційних спонсорів клубу. Залишалося з’ясувати питання стосовно узгодження цієї пропозиції з діючим президентом Валєєвим, з якими у результаті він повністю погодився. Після цього відбулася розмова президента МФК «Миколаїв» з представниками голови облради, під час якої було обговорено необхідні дії стосовно визначення подальшої системи управління клубом і механізмів ліквідації заборгованості. Надалі я знов спілкувався у телефонній розмові із Дятловим та поінформував його стосовно позиції Валєєва. З цього всього можна зробити висновок: протягом сьогоднішніх-завтрашніх днів буде обговорено механізми стосовно виконання вимог футболістів і тренерського штабу щодо початку ліквідації боргів, починаючи з завтрашнього дня. Залишається тільки сказати, що на даний момент ситуацію врегульовано і є надія на те, що фінансування клубу буде стабільним. Наразі хочу подякувати Анатолію Валєєву за всебічну допомогу клубові «Миколаїв». Крім цього, висловлюю щиру вдячність голові обласної ради Ігорю Дятлову за  діяльність на підтримку успішного існування миколаївського клубу», коментує події в клубі Мілетій Бальчос.  




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору