Новини ЗМІ

«Енергія» – «Гірник-Спорт» – 1:3

12:50, 5 листопада 2012

«Енергія» – «Гірник-Спорт» – 1:3 (0:2).
3 листопада. 14.00. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія». Поле: 3. Темп.: +13, 350 глядачів.
Судді: Літвінов Г., Левченко М., Малокостов В., Марулін С.
Інспектор ФФУ: Кочергін О.

«Енергія»: Остапенко, Козін (Логвиненко, 60), Крещик, Дмитровський (Горбачов, 54), Кондратюк, Бічевой (Вітенко, 63), Філіппов, Черняєв, Муковозов. 
Запасні: Арутюнян, Трейтяк, Стецюк.
Тренер: Юрій Окул.

«Гірник-Спорт»: Бабкін, Голядинець, Швей, Давідчук, Ротань, Ничипорук, Ковтун, Місяйло, Рибка, Середа (Панасенко, 56 (Прощенко, 73)), Солонинко (Бажан, 72). 
Запасні: Кліщук, Худченко.
Тренер: Ярослав Бобиляк.

Голи: Муковозов (76) – Солонинко (1, 46), Ротань (8). 
Попередження: Муковозов (68), Філіппов (82) – Голядинець (53), Панасенко (68).

СТАТИСТИКА
(в дужках показник першого тайму)
«Енергія» 1 – 3 «Гірник-Спорт»
10 (5) Удари 14 (9)
5 (2) Удари в площину воріт 6 (3)
11 (5) Порушення правил (5) 9
3 (1) Кутові 5 (2)
2 (0) Офсайди 11 (4)


Непростим для нашої команди видався матч 21 туру чемпіонату України. Новокаховчани вдома приймали комсомольський «Гірник-Спорт», який перебуває у нижній частині турнірної таблиці. Боротьби на полі було багато, так само, як і помилок в діях обох команд. Однак більше їх припускалися господарі, а тому закономірно програли з рахунком 1:3.
Уже на першій хвилині гості повели вперед. Атаку правим флангом точним пострілом у дальній кут завершив Ярослав Солонинко, не залишивши жодних шансів Остапенку. Місцеві футболісти навіть не встигли оговтатися від несподіваного розвитку подій на першій хвилині, як гості забили другий гол. Петро Ротань майстерно пробив зі штрафного метрів 3 20. Наші гравці у невдало виставленій стінці підстрибнули, і м’яч шугонув під ними, а воротар зреагувати не встиг. Після такого потужного нокдауну новокаховчани кинулися відіграватися. Незабаром «Енергія» не використала класну нагоду після кутового. Але комсомольці винесли м’яча з лінії воріт після удару впритул. Місцеві футболісти ще кілька разів спробували провести акцентовані атаки. Виходило це невдало, тож гості отримували хороші нагоди для контратак. «Гірник-Спорт» до кінця тайму вперед не рвався, тож перша половина гри завершилася з рахунком 2:0 на користь «біло-чорних».
Початок другого тайму віддзеркалив початок першого. Вже у першій атаці гості забили гол. Цей результативний постріл у «дев’ятку» до свого активу знову записав Солонинко, який продавив наших захисників і потужно пробив у верхній кут. До середини другого тайму команди показували вкрай млявий і неконструктивний футбол. Не хотіли? чи не могли? – ці питання до тренерських штабів, однак уболівальники були незадоволеними. Олії у вогонь підливав і головний арбітр матчу, який відверто ігнорував порушення правил на гравцях «Енергії». З чим це пов’язано? – невідомо. Але сутички на полі через грубу гру гостей гравці не уникнули. Тим часом господарі дещо налагодили гру в пас, почали краще діяти в атаці. Відповідно, з’явилися моменти. Один із них вдалося втілити у забитий м’яч. Віталій Філіппов віддав передачу до штрафного майданчика, Вітенко пропустив на Муковозова і Олександр розстріляв кіпера гостей. Незабаром команди обмінялися небезпечними моментами, однак змінити рахунок уже не вдалося.
Звітна поразка залишає нашу команду на 9 сходинці у турнірній таблиці з 18 очками, а комсомольці, завдяки перемозі, впритул наблизилися до «Енергії» і тепер мають лише на очко менше.

ФК "Енергія"





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору