Новини ліги

Мілетій Бальчос про перспективи черкаського футболу

14:54, 4 листопада 2012

3 листопада 2012 року Мілетій Бальчос відвідав з робочим візитом футбольний клуб «Славутич» Черкаси, у ході якого провів предметну розмову з віце-президентом клубу Ходаком Володимиром Анатолійовичем, який водночас є інвестором «Славутича». Крім цього президент ПФЛ був присутній на центральному поєдинку туру між безкомпромісними суперниками: «Славутич» - «Десна», який завершився з нічийним рахунком.

Під час спілкування сторони обговорили питання управління у клубі, насамперед, чітко побудованої організаційної вертикалі. Це організація маркетингової діяльності, фінансово-економічного забезпечення, адміністративні питання, а також розбудова спортивної інфраструктури та підготовка власних резервів. За словами Володимира Анатолійовича, робота за цими напрямами спрямована на досягнення єдиної мети – належна підготовка команди до участі у змаганнях і, як результат, підвищення у класі.

 По завершенню візиту президент ПФЛ надав наступний коментар:

- Рік тому я був у клубі та брав участь у нараді за участі керівництва Черкаської ОДА та міської влади, де розглядалося питання розвитку клубу. У порівнянні з минулим роком, за досить короткий проміжок часу відбулися  позитивні зміни. Проведено капітальний ремонт адміністративної будівлі, VIP-трибуни, встановлено освітлення стадіону (1200 люкс), а також сучасне табло з телеекраном. Окрім цього, упорядковано прилеглу до  стадіону територію та влаштовано стоянку для автомобілів. Маю підкреслити, що у розбудові клубу бере безпосередню участь голова Черкаської ОДА Тулуб Сергій Борисович, який є почесним президентом ФК «Славутич». Під його патронатом розроблено комплексну програму розвитку футболу у Черкаській області на найближчі п’ять років і вона успішно реалізується. В п’яти районних центрах збудовано стадіони, а в подальшому передбачено створення спортивної інфраструктури на території всієї області. До речі, заплановано будівництво тренувального поля навчально-тренувальної бази для команди ФК «Славутич» та реконструкцію спортивних майданчиків на території стадіону. В найближчих планах – влаштування сучасної бігової доріжки на стадіоні.  Слід зазначити, що у будівництво спортивних об’єктів у районних центрах та селах практично не вкладаються кошти з державного та місцевого бюджетів, тобто, все будується за рахунок коштів інвесторів. Примітно те, що мета будівництва спортивних споруд переважно спрямована на розвиток футболу, але інфраструктура цих споруд передбачатиме залучення населення  до занять іншими видами спорту: волейболом, гандболом, баскетболом, легкою атлетикою. Окрім цього, будуватимуться сучасні фітнес-центри. Реалізація цих планів, звичайно, зіграє позитивну роль    в   оздоровленні широких верств населення області і дасть змогу вирішувати основні завдання, спрямовані на підготовку команди футбольного клубу «Славутич». 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору