Новини ліги

Мілетій Бальчос відвідав ФК «УкрАгроКом»

11:49, 2 листопада 2012

31 жовтня 2012 року президент ПФЛ Мілетій Бальчос відвідав професіональний футбольний клуб «УкрАгроКом» Головківка. Під час візиту він зустрівся з почесним президентом Сергієм Анатолійовичем Кузьменком та Анатолієм Івановичем Кузьменком, які є основними інвесторами ПФК «УкрАгроКом», а також оглянув інфраструктуру клубу.

- За останній рік відбулися разючі зміни у розбудові спортивної бази клубу. Збільшено кількість місць на трибунах основного стадіону у с. Головківка, розширено футбольне поле, газон якого в ідеальному стані. Сучасний стадіон та прилегла територія мають доглянутий вигляд, усі підтрибунні приміщення приведено у зразковий порядок. Також у с. Приютівка створено навчально-тренувальну базу, де є все необхідне для підготовки футболістів. Там же введено в експлуатацію тренувальне поле з практично досконалим трав’яним газоном. Взагалі, у всіх сферах діяльності клубу відчувається міцна господарська рука. За це - щира подяка його керівництву, - зазначив у розмові із прес-службою Мілетій Бальчос.

У свою чергу Сергій Кузьменко повідомив, що у перспективі - будівництво майданчику розміром 40 х 60 метрів із штучним покривом і подальша розбудова всієї інфраструктури з таким розрахунком, щоб тут змогли займатися спортом, зокрема футболом, жителі навколишніх сіл. До речі, у місцевих мешканців великою популярністю користується тенісний корт, збудований на території стадіону.

При цьому Сергій Анатолійович зазначив, що головним завданням команди є вихід до першої ліги, утворення команди молодих футболістів, яка братиме участь у змаганнях серед аматорських клубів, а надалі - і в другій лізі, а також розширення мережі дитячо-юнацьких спортивних закладів, що буде основною базою для підготовки власних резервів.

В цей же день на стадіоні «Ніка» в м. Олександрія відбувся матч 1/8 фіналу розіграшу Кубка України «УкраАгроКом» - «Чорноморець», де перемогли представники Південної Пальміри.

Оцінюючи якість гри «УкрАгроКому», президент ПФЛ відзначив, що клуб дійсно може скласти достойну конкуренцію багатьом представникам першої ліги, вихід до якої є цілком реальним.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору