Новини ЗМІ

«Енергія» поступається на виїзді

09:37, 18 жовтня 2012

«Мир» – «Енергія» 3:1 (1:0).
17 жовтня. 15.30. с. Горностаївка, стадіон «Сотіс». Поле: 4. Темп.: +27, 500 глядачів.
Судді: Пенюшин О., Корабльов Д., Дєдов О., Жосан І.
Делегат ФФУ: Олейнік А.

«Енергія» : Жуков, Масюткін, Козін, Крещик (Горбачов), Арутюнян, Пуляєв, Бічевой (Кондратюк), Черняєв (Стецюк), Логвиненко (Філіппов), Риженко, Муковозов (Вітенко).
Запасні: Остапенко, Дмитровський.
Тренер: Юрій Окул.

Голи: Шипа (26), Драголюк (55), Довбиш (70) – Хомутов (89, а/г).
Нереалізовані пенальті: Драголюк (25) – Риженко (85).
Попередження: Осьмачко (64), Головко (64), Скоцький (84) – Масюткін (33), Арутюнян (59).

У 18 турі чемпіонату України нашій команді, на жаль, не вдалося впоратися із досвідченими футболістами горностаївського «Миру». «Енергія» поступилася із рахунком 1:3. Прикро, що результат заслужений...
Новокаховчани протягом усього матчу грали «другим номером». На особливо небезпечні моменти наші хлопці не спромоглися та й свої ворота не втримали на замку. Не вистачило, мабуть, сконцентрованості, фізичного резерву і майстерності. Господарі поля показали впевненішу гру, надійно захищалися ще на підступах до штрафного майданчика і вдало розвивали власні атаки. В середині першого тайму груба помилка нашого захисника призвела до небезпечної атаки «мирян», яка закінчилася порушенням правил у карній зоні – пенальті. Удар з «точки» Жуков парирував на кутовий. І цей стандарт приніс господарям успіх. На ближній стійці наші футболісти не вгледіли за Шипою, який спокійно переправив «круглого» до воріт суперника. До кінця тайму новокаховчани старалися поправити ситуацію і зрівняти рахунок, однак старань виявилося замало.
Після перерви «Мир» швидко подвоїв перевагу. Обрізкою в центрі поля скористався Драголюк, який обіграв двох центральних захисників і результативно пробив по воротах. Невдовзі господарі довели рахунок до крупного. Довбиш пройшов флангом і навісив у напрямку штрафного майданчика. М’яч полетів за складною траєкторією і шугонув за комір Жукову. Після третього голу горностаївці дещо збавили оберти. «Енергія» змогла провести кілька непоганих атак. Під завісу матчу новокаховчани теж отримали право на одинадцятиметровий. Однак підсолодити гірку пігулку із трьох голів Риженкові цього разу не судилося. Денис не переграв воротаря. Та все ж, гол престижу гості забили, хоча й той записали на господарів. Масюткін зважився на дальній постріл, м’яч зачепив Хомутова, дезорієнтував голкіпера і влетів до сітки.
У підсумку – 3:1 і жодного натяку на можливість забрати очки у лідера. Звичайно, наші хлопці старалися щось зробити. Утім, самого бажання і запалу в очах, якого теж бува не вистачає, замало, щоб досягати хороших результатів. Треба ще й інші якості, над яким працює тренерський штаб. Бажаємо їм успіху в цьому і швидшого налагодження гри.

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору