Новини ліги

Дитячо-юнацький футбольний центр "Барса" відкрито!

16:13, 15 жовтня 2012

У Сумському регіоні відтепер функціонує дитячо-юнацький футбольний центр «Барса»: урочисте відкриття відбулося 15 жовтня 2012 року. Будівництво унікального об’єкту розпочалося взимку поточного року за ініціативою очільника ОДА Сумської області Юрія Чмиря. Того часу мало хто вірив в успіх гучно анонсованої справи, проте сьогодні учорашні скептики на власні очі переконалися, що не лише словом вершаться великі справи.

Дитячо-юнацький футбольний центр «Барса» - унікальний спортивний проект. На меті – залучення дітей та підлітків до футболу, сприяння зростанню футбольної майстерності і, звичайно, виявлення та виховання власного резерву. У списку партнерів – іспанська «Барселона», бельгійський «Брюгге», британський «Челсі» та російський ЦСКА. Українські футбольні гранди – «Шахтар», «Металіст», «Динамо» - не залишилися осторонь реалізації амбітного проекту, а долучилися до роботи у контексті надання консультативно-методичної допомоги. Так, за словами Юрія Чмиря, тренерський штаб нового навчального футбольного закладу неодноразово відвідував вищезгадані клуби з метою обміну досвідом, а також пошуку найбільш оптимальних шляхів реалізації запланованого в Сумах. Відтепер тисяча учнів «Барси» навчатиметься футбольній справі за кращими європейськими методиками, що їх розробили провідні фахівці всесвітньо відомих клубів.

У церемонії відкриття взяли участь перші посадові особи області та міста, а також представник Професіональної  футбольної ліги Євгеній Мороз, який, у свою чергу, від імені президента ПФЛ Мілетія Бальчоса привітав громадськість Сумської області з відкриттям сучасного футбольного центру, вручивши Юрію Чмирю пам’ятний Кубок з нагоди початку діяльності «Барси».    

sumy barsa

sumy barsa

sumy barsa

sumy barsa

sumy barsa

sumy barsa

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору