Новини ліги

"Геліос"-"Нафтовик-Укрнафта": 0:1

11:46, 11 жовтня 2012

Дві останні перемоги над ФК «Одеса» та «Динамо-2», додали впевненості гравцям «Нафтовика» які з гарним настроєм завітали в гості до сусіднього  «Геліосу».  

Вже з перших хвилин матчу було видно що охтирчани приїхали в Харків тільки за перемогою, і відразу  почали домінувати на полі і створювати небезпеку у воріт суперника. На третій хвилині Максим Кременчуцький наніс потужний удар по воротах Сидоренка, але м’яч пролетів над поперечиною.

У відповідь Костюк  метрів з 30-ти сильно пробив по воротах, але Чурілов був на місці і зумів ліквідувати небезпеку у своїх воріт.

На 25-й хвилині капітан охтирчан, Олександр Саванчук отримав травму, і Євгеній Яровенко випустив на поле Світличного. Саме Роман Світличний і допоміг, гарним пасом, забити гол «Нафтовику». Роман отримавши м’яча від партнерів по команді, зробив відмінний навіс на Даудова, Марат точно пробив головою, тим самим передав «привіт» своїй недавній команді, а сталося це на 37-й хвилині, як не дивно, але в Даудова на футболці була точно така ж цифра.

Забитий м’яч додав впевненості охтирчанам, які до кінця першого тайму створили ще декілька моментів, але без логічного завершення.

В другому таймі охтирчани відійшли назад, і почали грати від оборони. Не погоджуючись з таким розвитком подій, гравці «Геліосу» активно почали створювати небезпеку у воріт «Нафтовика». Спочатку Борзенко пробив здалеку, Чурілов впевнено відбив цей постріл. За мить Лісіцін вийшов на побачення з кіпером охтирчан, але Олександр в падінні вибив м’яча.

Останні тридцять хвилин пройшли на половині поля гостей. Гравці «Нафтовика» повністю відійшли назад, і почали відбиватися від натиску господарів. Євгеній Яровенко зробив ряд замін, укріплюючи захист своєї команди, випустивши на поле Євстафієва, Войцеховського та Тарасенка. Витримати натиск «Геліосу» охтирчанам все ж вдалося, і рахунок на табло світився 1:0 на користь «Нафтовика».

Перемігши з мінімальним рахунком «Геліос», охтирчани піднялися на сьому сходинку в турнірній таблиці.

«ГЕЛІОС» (Харків) - «НАФТОВИК-УКРНАФТА» – 0:1
10 жовтня. 17.00. Харків. Стадіон «Сонячний»  500 глядачів, температура +15.
Судді: Ю. Синишин (Івано-Франківськ), В. Журибіда (Луцьк), В. Лазєєв (Одеса).
Резервний арбітр: С. Скирда (Харків).
Делегат ФФУ: О. Первушкін (Севастополь).
«ГЕЛІОС»: Сидоренко, Налигач, Лобойко, Лисицин (Лозовий 73), Комарницький (Хромих 76), Костюк (Качур 86), Герасимець (Тістик 46), Давидов, Борзенко, Расков, Долгий. Запасні: Рябой, Гальчук, Корольчук.  Головний тренер: Володимир Шеховцов.
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Чурілов, Ховбоша, Саванчук (Світличний 25), Яровенко (Войцеховський 81), Єрмак, Радіонов (Євстафієв 70), Башлай, Мостовий, Кременчуцький, Васільєв, Даудов (Тарасенко 75).Запасні: Вокальчук, Павелько, Зайчук. Головний тренер: Євген Яровенко.
Голи: Даудов(37).
Попередження: Світличний(52), Мостовий(58).
ФК "Нафтовик-Укрнафта"



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору