Новини ліги

Мілетій Бальчос відвідав клуби Західного регіону

13:35, 10 жовтня 2012

Минулого тижня президент ПФЛ Мілетій Бальчос з діловим візитом відвідав футбольні клуби Західного регіону. Як повідомлялося раніше, керівник Ліги відвідав Івано-Франківськ, а також Тернопіль, де був присутнім на матчі між командами другої ліги «Нива» - «Десна». В рамках візиту Мілетій Бальчос поспілкувався із заступником голови Тернопільської ОДА Петром Гочем, міським головою Тернополя Сергієм Надалом та президентом ФК «Нива» Автанділом Мдінарадзе. Під час зустрічі сторони обговорили перспективи розвитку футболу на Тернопільщині, особливо в частині утворення дитячо-юнацьких футбольних структур. Слід зазначити, що інший футбольний представник регіону ФК «Тернопіль» наразі вже має подібний проект реалізації, про що повідомлялося у попередніх новинах.

Іншою темою переговорів стали плани розвитку ФК «Нива»: заступник губернатора області Петро Гоч та президент клубу Автанділ Мдінарадзе запевнили, що проблем в частині фінасування клубу немає і вони з оптимізмом дивляться у майбутнє.

Мілетій Володимирович також зустрівся з лідерами фан-руху «Ниви»: розмова здебільшого стосувалася співпраці клубу із своїми прихильниками, а також забезпечення громадського порядку на стадіоні під час проведення матчу. В результаті бесіди погоджено питання взаємодії керівників ФК «Нива» та лідерів фан-клубу стосовно толерантних відносин з представниками органів забезпечення правопорядку

Окрім цього, Мілетій Бальчос провів зустріч із завідуючим кафедри гімнастики та спортивних ігор педагогічного університету Володимиром Наумчуком та    попередньо обговорив можливість проведення зустрічі із студентами щодо розвитку футболу взагалі і професіонального у тому числі.

 Крім Тернополя, президент ПФЛ відвідав місто Стрий, що на Львівщині, та був присутній на одному з центральних матчів туру між командами другої ліги «Скала» та «Славутич». Під час перебування у Стрию Мілетій Володимирович поспілкувався з президентом клубу Миколою Кмітем.

skala_balchos

skala_balchos

skala_balchos

«Незважаючи на те, що економічний стан в області та в Україні в цілому є досить нестабільним, футбольний клуб «Скала» продовжує цілеспрямовану діяльність стосовно розвитку своєї власної дитячо-юнацької футбольної Академії. За словами Миколи Кмітя, цього року кількість вихованців досягла відмітки в тисячу учнів, у той час, коли минулого року їх було 700. Серйозна увага приділяється формуванню основної команди за рахунок молодих вихованців, у тому числі учнів Академії. Під час матчу на полі перебували футболісти 1993-1995 років народження.

skala_balchos

Це наймолодша команда серед футбольних клубів ПФЛ. Вони показали якісну, змістовну, швидкісну, у тактичному плані комбінаційну гру, і в багатьох компонентах, особливо в організації атакуючих дій, значно переважали суперника. Не дивно, що результат матчу – на користь стриян», - розповідає президент Ліги. «Загалом я бачу практичний результат підготовки власних резервів. Більшість футболістів – місцеві вихованці та учні Академії.

skala_balchos

skala_balchos

skala_balchos

Я переконаний, що невдовзі команда зі Стрия ставитиме завдання підвищення в класі, а їм це до снаги», підкреслив Мілетій Бальчос.            




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору