Новини ЗМІ

«Енергія» впевнено перемагає вдома

09:49, 8 жовтня 2012

«Енергія» – «Макіїввугілля» – 4:1 (1:0).
7 жовтня. 16.00. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія». Поле: 4. Темп.: +25, 1000 глядачів.
Судді: Панчишин Д., Рєка О., Алєксахіна Н., Марулін С.
Делегат ФФУ: Найденко С.

«Енергія»: Жуков Вадим, Масюткін, Козін, Крещик, Арутюнян, Пуляєв (Горбачов, 84), Бічевой (Кондратюк, 67), Черняєв, Гарібян, Риженко (Філіппов, 78), Муковозов (Вітенко, 90+3).
Запасні: Остапенко, Логвиненко, Дмитровський.
Тренер: Юрій Окул.

«Макіїввугілля»: Жуков Віктор, Цокур (Ненмасов, 76), Протасевич, Логінов, Пєвнєв, Богданов (Плахін, 76), Морєв, Дорошенко (Федотов, 82), Фролов, Ємельянов, Шевчук. 
Запасні: Шпак, Жигулін А., Шестаков.
Тренер: Спартак Жигулін.

Голи: Черняєв (36), Масюткін (71), Філіппов (90+4), Вітенко (90+4) – Шевчук (73).
Попередження: Риженко (55), Пуляєв (61), Філіппов (90) – Богданов (40), Федотов (85), Шевчук (90+2).

СТАТИСТИКА
(в дужках показник першого тайму)
«Енергія» - «Макіїввугілля»
15 (6) Удари 7 (3)
7 (3) Удари в площину воріт 2 (1)
17 (6) Порушення правил (4) 11
8 (4) Кутові 2 (1)
2 (1) Офсайди 3 (1)



У матчі з ФК «Макіїввугілля» наша команда здобула впевнену і важливу перемогу. Новокаховчани контролювали увесь хід гри і заслужено добилися позитивного результату у вигляді крупного рахунку – 4:1!
Однак, попри крупний підсумковий рахунок, перший тайм зустрічі не давав підстав сподіватися на зливу голів у матчі. Дебютні хвилин 20 команди провели у боротьбі за територіальну й ігрову перевагу. Краще ця боротьба вдавалася гравцям «Енергії». Наші футболісти надійніше тримали м’яча в середині поля, пробували різні варіанти розвитку атак. Але у завершальній стадії чи при загострювальних передачах, відчувався брак зіграності. Подеколи не вистачало й майстерності. Гості взагалі нічим пам’ятним не відзначилися. Макіївчани розвивали атаки флангами або довгими передачами шукали нападників. Дії гостей не вирізнялися наполегливістю, а тому й не мали успіху. Після серії атак, господарі повели в рахунку на 36 хвилині. За м’яч поборовся Бічевой, «круглий» відскочив до Черняєва і Павло гарматним пострілом із 18 метрів не залишив жодного шансу кіперові гостей. Через кілька хвилин Черняєв не використав нагоду збільшити перевагу «Енергії» і пробив невлучно після стрімкої атаки. Під кінець першого тайму господарі класно подали штрафний, але Віктор Жуков переправив м’яча з-під поперечини на кутовий.
У другому таймі команди показували активність невеликими відрізками часу. Кілька атак – і затишшя, кілька прострілів, подач – і знову перекочування м’яча упоперек Поступово новокаховчани налагодили контроль над центром поля, з’явилося більше гостроти в нападі. І на 71 хвилині господарям вдалося подвоїти перевагу. У високому стрибку подачу з ктового красиво і результативно замкнув Данііл Масюткін. Цей гол у ворота колишньої команди наш захисник присвячує своєму тестю і таким чином вітає його із професійним святом – Днем учителя! За кілька хвилин макіївчани скоротили відрив у рахунку і змусили серця палких прихильників «Енергії» забитися частіше. Це Денис Шевчук переграв нашого захисника і ударом головою переправив м’яча до сітки воріт Вадима Жукова. До кінця основного часу команди обмінялися кількома гострими моментами, однак «добити» суперника остаточно нашій команді вдалося лише на останній хвилині зустрічі. Дуже вдало в цих моментах зіграли гравці, котрі вийшли на заміну. Спочатку головою відзначився Віталій Філіппов, котрий зробив рахунок 3:1 після подачі з кутового. Не пройшло і хвилини, як Віталій віддав гольову передачу на Вітенка. Удар Віктора головою в падінні став узагалі першим його дотиком до м’яча у грі, адже нападник щойно вийшов на поле. 
Звітний матч залишив приємні емоції, радість від забитих голів і сподівання на поступове сходження вгору у турнірній таблиці. Розуміємо, що шлях цей буде складним і тернистим, але головне – не падати духом і наполегливо працювати. А ще команді завжди потрібна Ваша підтримка, шановні уболівальники!

ФК "Енергія"





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору