Новини ЗМІ

А.Купцов: Ми повинні були вигравати

08:58, 8 жовтня 2012

Попередні виснажені матчі суперників далися взнаки. Футболісти з Криму провели бойову гру в Севастополі, поступившись супернику тільки в компенсований арбітром час - 1:2 а  олександрійці в принциповому поєдинку здолали лідера першості алчевську «Сталь»- 1:0. 

З перших хвилин матчу суперники придивлялися один до одного. Діяли в спокійному темпі, намагаючись знайти слабкі місця в захисних ланках. На другій хвилині гості небезпечно з лівого флангу пробивали стандарт, на який відгукнувся І. Чередніченко, пробивши головою вище воріт. А вже на 8 хв. суперники обмінялися гострими випадами. В обох епізодах бездоганно зіграли кіпери  команд. На 12 хв. хороший момент змарнував С.Старенький, який не влучив по м’ячу після передачі В.Шевченка. Ще один момент був у С.Старенького на 26 хв., коли на лінії воротарського майданчика у нього з під ніг захисники вибили м’яч на кутовий. Найнебезпечніший удар зі штрафного у першому таймі ми побачили у виконанні С.Микицея на 39 хв. матчу. Тільки відчайдушний стрибок воротаря господарів А.Кошелєва врятував «Титан» від вірного голу. Слід відзначити, що в першому таймі суперники часто припускалися технічного браку, який призводив до дрібних фолів. 
        
     Другий тайм олександрійці розпочали більш активніше і вже на початку міг відзначитися В. Шевченко, але його удар прочитав воротар А.Кошелєв.  Відразу ж гості створили ще декілька небезпечних моментів. Після подачі кутових та  удару В.Гавриша  врятував свої ворота А.Кощелєв, а  С.Микицей з вигідного положення  головою  не влучив у ворота. Олександрійці відчутно прибавили в швидкості, що дало можливість повністю заволодіти ігровою і територіальною перевагою. На 52 хв. матчу тренер господарів О.Лещинський випускає досвідченого А. Смалька.  Відразу ж кримчани  пішли вперед, намагаючись  зламати захист олександрійців. Ближче до середини другого тайму провели ряд замін тренери обох команд, намагаючись зберегти швидкий темп гри . Команди розпочали діяти більш розкуто, відповідаючи атакою на атаку. Відразу ж з’явилися гострі моменти біля обох воріт.  Просто зобов’язаний був забивати у ворота суперника С. Старенький, але метрів з дев’яти не влучив у ворота . У виконанні підопічних А. Купцова  з’явилася швидкість мислення, як наслідок - цікава комбінаційна гра, от тільки в завершальній стадії атак олександрійцям хронічно бракувало точності.  В масованій атаці гості не раз могли провести взяття воріт, чого лишень вартий момент на 86 хв., коли А. Кіча  зробив націлену передачу і В Гавриш потряс поперечину воріт господарів поля.   В підсумку хочеться сказати, що гравці ПФК «Олександрія» вкотре показують  цікавий, швидкісний футбол, але, нажаль, не реалізовують безліч вигідних моментів і продовжують втрачати такі дорогоцінні очки. Маємо надію, що на стадіоні «Ніка»,  в  наступному турі команда потішить своїх прихильників результативною грою вже в наступному матчі з ФК «Полтава», який відбудеться 10 жовтня о 18.00. Прийди і підтримай улюблену команду!      

На післяматчевій прес- конференції   головний тренер «Титану» О. Лещинський   зазначив, що він задоволений результатом  матчу. На полі  точилася справжня чоловіча  боротьба .  У другому таймі футболісти «Титану» грали не так якісно, як хотілося б і запевнив, що вже в найближчому майбутньому команду чекає суттєве омоложення і його підопічні будуть  боротися за самі високі місця в турнірній таблиці.

Головний тренер  олександрійців  А. Купцов   виказав своє незадоволення результатом матчу  і поскаржився на стару хронічну хворобу - невміння   реалізовувати гольові моменти . Натомість   грою команди він в цілому задоволений. Футболісти на 90 % виконали установку на гру. «Будемо надалі серйозно працювати над  діями в завершальн ій стадії атак тому, що марнувати такі перспективні  епізоди ми просто не маємо права» - підсумував керманич олександрійців.     

 ІАЦ  ПФК «Олександрія»   




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору