Новини ЗМІ

ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА «СКАЛИ» ВИВОДИТЬ НА 4 МІСЦЕ

10:56, 4 жовтня 2012

У 13-му турі другої ліги стрийська «Скала» виступала в Одесі проти місцевих армійців і заслужено здобула вольову перемогу – 2:1, хоча після першого тайму поступалася – 0:1.

ВІТАЛІЙ ДНІСТРЯН: 2 ГОЛИ ЗА ТРИ ХВИЛИНИ…

СКА (Одеса) – «Скала» (Стрий) – 1:2 (1:0).
3 жовтня 2012 р. 16 год. м. Одеса. Стадіон «Спартак». 22 градуси. 200 глядачів. Арбітр – Антон Ісаєв (Запоріжжя). Асистенти арбітра – Дмитро Маринович (Вінниця), Юрій Вашкевич (Чернігів). 4-й арбітр – В. Саік (Одеса). Інспектор матчу: Юрій Буренко (Київ).
«Скала»: 89. Василь Шпук, 16. Тимур Рустамов-к., 2. Роман Козак, 3. Михайло Басараб, 22. Юрій Антонів, 4. Олег Дмитренко, 33. Андрій Ковальчук (29. Володимир Кайдрович, 46 хв.), 11. Володимир Пришнівський (8. Назар Кміть, 84 хв.), 14. Василь Цюцюра (9. Віталій Лазаренко, 60 хв.; 77. Вадим Могилецький, 78 хв.), 10. Віталій Дністрян, 7. Роман Іванов (19. Назар Мацько, 46 хв.).
Головний тренер – Володимир Рева. 
Голи: Дмитро Жевлаков (12) – Віталій Дністрян (62, 64).
Попередження: Олександр Бабенцов (18), Ігор Бендовський (36) – Роман Козак (36), Михайло Басараб (80).


       Стрийська «Скала» досі не знала поразок вже сім турів поспіль і в цьому поєдинку не лише продовжила безпрограшну серію, але й здобула чергові три очки і наздогнала тернопільську «Ниву» та южненський «Реал Фарм» ( в усіх по 18 очок)  і тепер за набраними очками ділить 3-5 рядки турнірної таблиці.
     Але починалося для стриян все не так просто. Як розповів головний тренер «Скали» Володимир Рева, вже на 12-й хвилині ми пропустила гол, який був наслідком цілої серії помилок гравців нашої команди. Потім було програне повітря і господарі швидко повели в рахунку. Загалом перша половина зустрічі стриянам не дуже вдалася. Було багато метушні, нервозності…
      А от після перерви, команда, отримавши на горіхи від наставника, заграла у свій футбол. Стрияни взяли м`яч під контроль і повністю перекрили армійцям усі шляхи для здійснення атакувальних дій. Посприяли цьому й вдало і своєчасно проведені заміни. Функціонально «Скала» виглядала також потужніше. Тому й не дивно, що в другій половині зустрічі гості двічі протягом трьох хвилин засмутили воротаря команди-господаря. Двічі кривдником одеситів став Віталій Дністрян, який, до речі, вражав ворота СКА і в матчі першого кола, 21 липня, у Стрию, коли «Скала» перемогла – 2:0. Перший гол повністю заслуга нашого нападника, який на 62 хвилині обікрав захисника, вийшов на побачення з голкіпером і впевнено переграв свого візаві. А другий гол став наслідком багатоходової комбінації, яку завершив власне Віталій Дністрян, якого партнери вивели на ударну позицію дві хвилини потому.
      З неприємностей відзначимо травму Віталія Лазаренка, який, вийшовши на заміну, встиг провести лише вісім хвилин, після чого отримав болючу травму ахіллового сухожилля. Це тим прикріше, адже й інший нападник «Скали» Микита Зайченко й досі перебуває в лазареті після травми, отриманої в домашній грі проти «Десни». І от чергова втрата в атакувальній лінії…
       Наступну календарну гру стрияни проведуть уже через чотири дні. 7 жовтня «Скала» вдома прийматиме одного з основних кандидатів на підвищення у класі – черкаський «Славутич».

ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору