Новини ЗМІ

«Славутич» Черкаси – «Єдність» Плиски 0:1 (0:0)

10:55, 4 жовтня 2012

Дата матчу – 03.10.2012 р.

13 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 3200 глядачів.  +20. Поле – 4. Початок о 17.00.

Арбітри: О.Сахно (Київська обл.), В.Нижник (м.Вінниця), Б.Трач (м.Тернопіль).

Інспектор матчу: В.Бурмич (м.Хмельницький).

 «Славутич»: Т.Чоларія, О.Фабунмі, Є.Тарасенко О.Тарасенко, М.Лисоконь, В.Горкун (В.Кучеревський, 46),  О.Ніколайчук (Д.Кобіков, 27), Є.Гуд – к/к (А.Ясько, 74), Р.Дацюк, Ш.Вайда, М.Сергійчук (С.Белмохтар, 73). Запасні: О.Крупниченко, С.Грищук, Д.Кошелюк. Тренер: О.Кирилюк.

 «Єдність»: С.Русан, А.Ковальчук (Р.Махлоєв, 81), В.Сосєдко, В.Білий, О.Єрошенко, С.Соботюк, Я.Сердюк, Д.Атаманюк, Д.Гунченко, М.Сікорський (Д.Гречка, 90+4), О.Гриб (А.Інджибашвілі, 57).  Запасні: О.Шевченко, Є.Голубчанський. Тренер: А.Мураховський.

Гол: М.Сікорський (58).

Попередження: Є.Гуд (34), О.Тарасенко (77) – Д.Атаманюк (27), С.Соботюк (89).

  Перед звітною грою господарі мали дві кадрові проблеми – вакантні позиції голкіпера (до травми Олексія Крупниченка додалася дискваліфікація Андрія Лєнчінкова)  та лівого захисника. У рамку був відряджений резервний воротар Тимур Чоларія, а на фланг – Олавале Фабунмі (у другому таймі на цю ділянку поля був перекинутий Михайло Лисоконь).

 Приїжджій команді вдалося нейтралізувати «крайків» господарів, а за в’язкої рівної позиційної гри спіймати удачу за хвіст в одній з нечисленних контратак. «Єдність» стала для черкащан у нинішньому сезоні вкрай не поступливою командою: плисківчани втримали вдома нічию, а на полі Центрального стадіону неочікувано святкували перемогу.

 Потрясіння від голу, пропущеного на шостій додатковій хвилині кубкового поєдинку проти луцької «Волині», ніяк не облишає гравців «Славутича» – команда в рамках чемпіонату сенсаційно зазнала другої поспіль сухої поразки. Перед тренерським штабом черкащан, зважаючи на щільний графік календарних ігор, стоїть надважке завдання по виведенню колективу з психологічної пастки. Натомість уболівальники команди з берегів Дніпра здають тест на відданість червоно-біло-синім кольорам.

 Перший по-справжньому небезпечний момент виник після тридцяти хвилин гри. Славутчани розіграли кутовий удар – Шандор Вайда навісом на дальній стійці «знайшов» Михайла Сергійчука, якому вдалося переадресувати м’яча Євгену Тарасенку, проте прострілом черкаського захисника не зміг скористатися партнер по команді Дмитро Кобіков, який банально з лінії  воротарської не влучив по шкіряній кулі. Гості відповіли дальнім ударом Дмитра Гунченка, який, щоправда, не став серйозною загрозою для Чоларії.

 Тиск по перерві на ворота гостей мав принести результат, однак після блискучої розрізної передачі Тарасенка-старшого Михайло Лисоконь влучив у голкіпера плисківчан. Стара футбольна істина і на цей раз не стала випробовувати долю – м’яч затріпотів в сітці протилежних воріт. На 58-ій хвилині Сергій Соботюк, скориставшись неузгодженістю захисників славутчан, асистував Михайлу Сікорському – 0:1.

 Оговтавшись після пропущеного голу, черкащани провели ряд небезпечних атак. Шандор Вайда, після пасу Дмитра Кобікова, перекинув не лише голкіпера «Єдності» Сергія Русана, а й поперечку воріт гостей. На 71-ій хвилині арбітр матчу не наважився призначити одинадцятиметровий удар за гру рукою плисківчанина Василя Білого у власному карному майданчику.

 Насамкінець матчу нагоду зрівняти рахунок мав Кобіков, та на заваді став захисник приїжджої команди Олексій Єрошенко, який під час розіграшу кутового ліг під удар нападника господарів. Також за славутчан відзначимо удари Романа Дацюка та Артема Яська – гості огризнулися пострілом Василя Білого.

 У підсумку маємо мінімальну поразку славутчан, яким уже найближчої неділі необхідно буде зіграти у Стрию проти амбітної місцевої «Скали».

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору