Новини ЗМІ

ФК «Тернопіль» – «Славутич» Черкаси 3:0 (1:0)

19:22, 30 вересня 2012

Дата матчу – 29.09.2012 р.

12 тур. м.Тернопіль. Міський стадіон. 1500 глядачів.  +23. Поле – 4. Початок о 16.00.

 Арбітри: В.Новохатній (м.Київ), І.Дебенко, Т.Семанюк (обидва – м.Івано-Франківськ).

Інспектор матчу: В.Криницький (м.Рівне).

 ФК «Тернопіль»: Р.Данкович, І.Курило, С.Атласюк, А.Дубчак, С.Клекот, А.Кондзьолка (А.Пастернак, 82), І.Сороцький (С.Куріцький, 74), В.Богданов (М.Трофімчук, 80), В.Чорний (І.Тарабалка, 84), І.Козелко (Р.Гаврилюк, 68), Б.Семенець. Запасні: І.Мельник, С.Полянчук. Тренер: В.Івегеш.

«Славутич»: А.Лєнчінков, М.Лисоконь, Є.Тарасенко О.Тарасенко, Р.Мірошніков (С.Таран, 27; С.Бриж, 46), О.Фабунмі (Д.Кобіков, 46), Є.Гуд – к/к, О.Ніколайчук, Ш.Вайда, Р.Дацюк (Т.Чоларія, 55), М.Сергійчук (Д.Кошелюк, 71). Запасні: В.Кучеревський, А.Рябко. Тренер: О.Кирилюк.

Голи: В.Чорний (25), А.Кондзьолка (56 пен.). С.Клекот (81).

Попередження: С.Клекот (9), В.Чорний (58), Р.Данкович (58), Б.Семенець (90+3) – Ш.Вайда (45+3), О.Ніколайчук (58), М.Сергійчук (58).

Вилучення: А.Лєнчінков (53).

 Втрачена перемога в компенсований час кубкового поєдинку проти луцької «Волині» завдала відчутного удару по команді з берегів Дніпра. Вочевидь, моральне та фізичне виснаження стали складовими поразки в Тернополі. Господарям вдалося за допомогою великого бажання та тактики дрібного фолу взяти реванш за поразку з аналогічним рахунком у матчі першого туру.

 Зі стартового свистка футболісти ФК «Тернопіль» дали зрозуміти, що в розрахунку на швидкі контратаки налаштовані грати другим номером. На початку матчу Михайло Сергійчук викотив м’яча на лінію карного майданчика під удар Євгену Гуду – постріл капітана славутчан «ліг» вище поперечки. На 9-ій хвилині Степан Клекот, сфоливши в центрі поля на Сергійчуку, зірвав передачу Михайла на Романа Дацюка і можливий вихід угорського черкащанина віч-на-віч з голкіпером господарів.

 Рахунок у матчі було відкрито в середині першого тайму. Другий за ліком кутовий став результативним для ФК «Тернопіль» – подачу Ігоря Козелка від прапорця головою замкнув Василь Чорний. Через десять хвилин гарну нагоду відігратися мали гості, але після навісу Романа Дацюка Сергійчуку ударом головою не вдалося замкнути дальню стійку. Перед перервою небезпечний стандарт розіграли господарі: Ігор Курило прострілив у воротарську, де Богдан Семенець у падінні не зміг як слід підправити шкіряну кулю – м’яч торкнувся сітки з зовнішнього боку.

 Ключовим у матчі став епізод на 53-ій хвилині. Неузгодженість захисників славутчан призвела до голу Степана Клекота, проте арбітр відмінив взяття воріт, призначивши одинадцятиметровий удар і запаливши червоне світло перед голкіпером Андрієм Лєнчінковим нібито за фол останньої надії. Черкащани залишилися вдесятьох, а місце у рамці зайняв резервний воротар Тимур Чоларія. Удар у Андрія Кондзьолки з «точки» не вийшов, однак м’яч рикошетом від стійки перетнув лінію воріт – 2:0.

 Незважаючи на чисельну меншість, черкащани намагалися тиснути на ворота суперника. На 80-ій хвилині Михайло Лисоконь вразив ворота тернополян, але, на думку арбітра, захисник приїжджої команди зробив це з положення поза грою. Швидка відповідь господарів – і Степан Клекот ударом з кута карного майданчику збільшує відрив до 3:0.

 У компенсований час гарну нагоду забити гол престижу мав Дмитро Кобіков – м’яч з лінії воріт вибив захисник господарів Ігор Курило.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору