Новини ЗМІ

ФК «Арсенал» - ФК «Зірка» - 1:2

18:49, 30 вересня 2012

«Зірка» очолила турнірну таблицю! 

Сьогодні, 29 вересня, «Зірка» здобула впевнену перемогу на виїзді, обігравши «Арсенал» із Білої церкви. Вже на першій хвилині зустрічі відзначився Іван Рудницький, проте в середині першого тайму господарі поля відновили рівновагу. На 23-й хвилині Олег Шептицький зрівняв рахунок. На перерву команди пішли з рахунком 1:1.

 Гра у виконанні Білоцерківського «Арсеналу» була доволі грубою. До того ж арбітри матчу не завжди контролювали хід поєдинку. Як наслідок, до лікарні потрапив Єгор Іванов, травмовано Андрія Порошина.

 Останні 20 хвилин матчу «Зірка» повністю домінувала на полі, проте в чергове підвела реалізація моментів. Зокрема Дмитро Осадчий не реалізував вихід сам на сам, а в іншому випадку лише впевнена гра голкіпера «Арсеналу» врятувала ворота господарів від пропущеного голу після удару Єгора Іванова.

Наприкінці матчу прохід Владислава Насібуліна зупинили недозволеним прийомом у штрафному майданчику, і Іван Рудницький на 84-й хвилині вдруге засмутив воротаря господарів, реалізувавши одинадцятиметровий удар. 

У підсумку – перемога кіровоградської «Зірки» з рахунком 1:2, і перше місце в турнірній таблиці.

Прес-служба ФК «Зірка»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору