Новини ЗМІ

ФК "Скала": З ХЕРСОНА З ПЕРЕМОГОЮ!

12:14, 17 вересня 2012

 10-му турі другої ліги стрийська «Скала» виступала в Херсоні проти аутсайдера першості – «Кристала» і заслужено перемогла – 2:0.


«Кристал» (Херсон) – «Скала» (Стрий) – 0:2 (0:1).
16 вересня 2012 р. 16 год. 30 хв. м. Херсон. Стадіон «Кристал». 25 градусів. 1100 глядачів. Арбітр – Ірина Петрова (Сімферополь). Асистенти арбітра – Людмила Тельбух (Сімферополь), Олександр Дєдов (Сімферополь). 4-й арбітр – Ігор Жосан  (Херсон). Інспектор ФФУ – Віталій Зв`ягинцев (Одеса).
«Кристал»: 22. Денис Касперович, 2. Віталий Лілик (23. Євген Никищенко, 52 хв.), 18. Артем Ситало, 11. Дмитро Кузнецов-к., 4. Олександр Олійник (5. Кирило Кирик, 78 хв.), 9. Олексій Мазуренко (10. Максим Грамм, 74 хв.), 16. Юрій Комягин, 7. Валерій Гайдаржи (17. Андрій Барладим, 63 хв.), 20. Олександр Леонов, 3. Леонід Щербина, 21. Іван Сомов. 
Головний тренер – Олексій Кручер.
«Скала»: 89. Василь Шпук, 16. Тимур Рустамов-к., 2. Роман Козак, 3. Михайло Басараб, 22. Юрій Антонів, 4. Олег Дмитренко, 11. Володимир Пришнівський,  33. Андрій Ковальчук, 14. Василь Цюцюра (7.  Роман Іванов, 66 хв.), 88. Микита Зайченко (9. Віталій Лазаренко, 56 хв.), 10. Віталій Дністрян (8. Назар Кміть, 87).
Головний тренер – Володимир Рева. 
Голи: Василь Цюцюра (45), Андрій Ковальчук (82).
Попередження: Юрій Комягин (57), Олександр Олійник (69) – Василь Цюцюра (63).


       У попередньому турі «Кристал» на виїзді в Плисках здобув першу перемогу в нинішньому чемпіонаті. Під керівництвом президента на тренерській лаві Олексія Кручера команда здолала «Єдність» - 2:0. До речі, до Плисок на календарний матч з «Єдністю» «Кристал» поїхав на  новому комфортабельному автобусі, який клуб придбав кілька днів до цього. Чи «зрушив лід» для херсонського «Кристала», мав продемонструвати звітний поєдинок. Але відомо, що і «Скала» в останньому виїзному матчі здолала амбітну «Оболонь-2» і  без бою не віддає очки нікому…

       Гра не могла залишити байдужими уболівальників, яких зібралося на місцевому стадіоні понад тисячу, що є для другої ліги хорошим показником. До того ж, обслуговувала цей матч жінка: Ірина Петрова з Сімферополя, а одною з її помічників була землячка – Людмила Тельбух. І треба зауважити, що провели цю зустріч суддівська бригада кваліфіковано і впевнено. Вже з перших хвилин господарі задали високий темп і не збавляли оберти до останніх секунд зустрічі. «Кристал» прагнув здобути першу домашню перемогу, але одного бажання було замало. «Скала» зіграла тактично грамотно, самовіддано і, головне, надійно в обороні. У підсумку – заслужена перемога стриян – 0:2, які забили по голу в кожному таймі. Як зізнався головний тренер «Скали» Володимир Рева, ця перемога далася навіть важче, ніж поєдинок з «Оболонню-2». Важко було стриянам ще й тому, що в дорозі до Херсона вони провели майже 18 годин, що не могло не позначитись на фізичних кондиціях…
      Особливо вдалася гостям кінцівка першого тайму, коли вони вже розбігались і освоїлися до газону. Гол буквально назрівав. На 40-й хвилині вихованці Володимира Реви закрутили карусель біля воріт херсонців і лише оборонець «Кристалу» Віталій Лілик в останній момент виніс м`яч просто з лінії воріт. Через хвилину влучно пробиває Володимир Пришнівський. Господарів рятує воротар, вибиваючи смугастого на кутовий. Але і він був безсилим, коли після подачі з кутового прапорця Василь Цюцюра відкриває рахунок. Гол у роздягальню!
      Після перерви господарі прагнули змінити рахунок, але «Скала» грала просто блискуче. В одному з епізодів стриян врятував Василь Шпук, який парирував здавалося «мертвий» м`яч. І все ж стрияни були ближчими до того, щоб забити ще, ніж господарі, щоб відквитати рахунок. І не випадково, під завісу зустрічі гості відзначилися вдруге, підловивши «Кристал» на блискавичній контратаці. Останню крапку при цьому поставив Андрій Ковальчук, який, як і Микита Зайченко у порівнянні з попереднім матчем проти тернопільської «Ниви», вийшли з перших хвилин зустрічі.
      Наприкінці матчу «Скала» мала ще два чудових моменти, але рахунок залишився незмінним.  
      Після цього поєдинку безпрограшна серії «Скали» складає вже п`ять матчів. І майже у кожній грі забиває Василь Цюцюра. Так тримати, хлопці!

ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору