Новини ЗМІ

Армійці не стримали натиску «славутчан»

12:05, 17 вересня 2012

СКА Одеса – «Славутич» Черкаси 0:3 (0:3) 

 Дата матчу – 15.09.2012 р.

10 тур. м.Одеса. Стадіон «Спартак». 100 глядачів.  +25. Поле – 3. Початок о 16.00.

 Арбітри: Д.Кононов (м.Донецьк), К.Кожуріна (м.Кривий Ріг), О.Ардашева (м.Київ).

Інспектор матчу: В.Дем’яненко (Мукачеве).

«Славутич»: А.Лєнчінков, О.Лобов (Р.Мірошніков, 53), Є.Тарасенко О.Тарасенко, М.Лисоконь (В.Кучеревський, 81), О.Фабунмі (В.Ткаченко, 59), О.Ніколайчук (Д.Кошелюк, 86), Є.Гуд, Р.Дацюк, Ш.Вайда, М.Сергійчук (С.Белмохтар, 68). Запасні: Т.Чоларія, А.Ясько. Тренер: О.Кирилюк.

СКА: А.Череднюк, Р.Циня, Ю.Кравчук (Д.Жевлаков, 25), В.Гуляєв (В.Шульгін, 46), О.Бабенцов (Л.Гусак, 23), Д.Колода, М.Гавриленко, І.Леонов, О.Березовський (А.Додік, 34), П.Попов (К.Таркановський, 61), В.Яворський. Запасні: С.Чернолуцький, В.Тропанець. Тренер: І.Негара.

Голи: О.Ніколайчук (9), Ш.Вайда (16), М.Сергійчук (35).

Попередження: Р.Циня (15), Ю.Кравчук (18), М.Гавриленко (24), В.Яворський (59), К.Таркановський (74) – Є.Тарасенко (45), О.Фабунмі (54), М.Лисоконь (75).

Вилучення: Р.Циня (77, повторне попередження).

В Одесі у центральному матчі 10-го туру в лобовому протистоянні зійшлися друга та третя команди групи «А» другої ліги.

Тренерський штаб черкащан виставив стартовий склад, ідентичний переможному домашньому матчу проти южненського «Реал Фарму». Команда з берегів Дніпра впевнено і переконливо розібралася зі своїм опонентом – вже на 35-ій хвилині поєдинку був досягнутий комфортний відрив у три м’ячі. Центр півзахисту діагональними передачами розганяв фланги «славутчан», а оборонці приїжджої команди на підступах до карного майданчику вміло руйнували спроби господарів прорватися до воріт Лєнчінкова.

Перший наріжний камінь у фундамент перемоги було закладено на 9-ій хвилині. Олександр Ніколайчук став першою і водночас останньою результативною ланкою у багатоходовій  комбінації. Отримавши пас з центра поля, Шандор Вайда, розібравшись із двома опікунами, націленою передачею знайшов  Романа Дацюка, який скинув під удар Ніколайчуку.

На 15-ій хвилині Михайла Сергійчука ціною фолу захисник господарів зупинив на лінії карного майданчика. Вайда пострілом зі штрафного відзнайшов шпарину в стінці одеських армійців – 2:0. Після чергової подачі від кутового прапорця  гарну нагоду відзначитися мав Олег Тарасенко, проте після його удару головою шкіряна куля оминула бокову стійку воріт господарів. Утретє черкащани відзначилися у звітній грі після швидкої контратаки: Сергійчук, отримавши м’яча на хід від Ніколайчука, уникнув офсайдної пастки і реалізував вихід сам на сам з Андрієм Череднюком.

Лише наприкінці першого тайму господарям вдалося потурбувати голкіпера черкащан – на прицільний удар Пилипа Попова зреагував Лєнчінков А вже у компенсований перед перервою час, після удару Максима Гавриленка зі штрафного, за «Славутич» зіграв каркас воріт.

До честі молодої одеської команди, її футболісти не склали зброї – на полі була справжня «рубка» за кожен квадратний метр ігрового поля. І лише після вилучення Рустама Цині за повторне попередження армійці облишили свої плани щодо наступальних дій, намагаючись засушити гру аби вберегтися від повного розгрому.

На останній хвилині ігрового часу Дмитро Кошелюк, отримавши пас від В’ячеслава Ткаченка, з розстрільної позиції пробив вище воріт.

Отримавши переконливу перемогу над своїм переслідувачем, гравці «Славутича» тепер зможуть зосередитися на підготовці до матчу розіграшу національного Кубка проти прем’єр-лігової луцької «Волині». А для любителів статистики зазначимо, що черкащани розпочали і завершили перше коло чемпіонату з однаковим рахунком 3:0 (на старті був подоланий ФК «Тернопіль»).

В.Ходак, віце-президент ФК «Славутич»:

Вітаю гравців, тренерів та вболівальників футбольного клубу «Славутич» з перемогою! Гра була досить складною: суперник боровся до кінця матчу. Наші футболісти грали в командну гру – кожен докладав зусиль, робив усе для перемоги. Сьогодні ми були кращими тактично та в реалізації гольових моментів.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору