Новини ЗМІ

ФК "Енергія": поразка у Свердловську

12:01, 17 вересня 2012

«Шахтар» - «Енергія» – 2:1 (2:1).
15 вересня. 16.00. м. Свердловськ, стадіон ім. Горюшкіна. Поле: 3. Темп.: +26, 1000 глядачів.
Судді: Шурман Д., Вітт О., Клименко Т., Гашков Є.
Делегат ФФУ: Хапченков М.

«Шахтар»: Козенко, Шеремет, Лубашев, Заяць, Пащенко, Фатий (Борш, 74), Янченко (Гришин, 89), Пономар, Стебловский (Коновалов, 53), Кондрашов (Головко, 87), Коробкін. 
Заміна: Чумак, Носарєв, Блавацький. 
В.о. головного тренера: Геннадій Сушко

«Енергія»: Жуков, Масюткін, Козін, Крещик, Арутюнян, Кондратюк (Горбачов 46), Гарібян (Стецюк, 73), Бічевой (Вітенко, 57), Риженко (Трейтяк, 65), Муковозов, Філіппов (Логвиненко, 46).
Запасні: Остапенко, Мостіпан.
Тренер: Юрій Окул. 

Голи: Коробкін (40), Пономар (42) – Козін (14).
Попередження: Крещик (51).

Із далекого виїзду у Свердловськ наша команда, на жаль, не привезла жодного залікового очка. Ведучи в рахунку по ходу зустрічі, підопічні Юрія Окула не змогли втримати переможний результат і у підсумку поступилися місцевому «Шахтарю» із рахунком 1:2.
Командам довелося грати на газоні дуже низької якості, що, безумовно, вплинуло як на видовищністю футболу, так і на результат. Дивно, як такий газон взагалі допускають для змагань професійних команд. Утім, першими до чужого поля призвичаїлися гості. Новокаховчани вдало розіграли кутовий удар і вже на 14-й хвилині повели в рахунку. Гарібян навісив, Риженко пробив по воротах, але м’яч застряг у ногах захисників, а найспритнішим на добиванні виявився Козін, який і переправив «круглого» до воріт. Цей успіх «Енергія» впевнено тримала до кінця першого тайму, однак не втримала і… пропустила двічі. Буквально за пару хвилин господарям вдалося зрівняти рахунок і одразу ж вийти вперед. Спочатку з лівого флангу пройшла подача до нашого штрафного майданчика, де захисники не втримали бомбардира «Шахтаря» Коробкіна і той у падінні підправив м’яча до воріт Жукова. Через хвилину наш правий захисник втратив позицію, куди одразу ж переправили м’яча на Пономаря. Останній обійшов двох гравців «Енергії» і потужно вистрілив у дальній кут – без шансів для воротаря – 1:2.
У другому таймі команди дуже слабко зіграли в нападі. Господарів рахунок влаштовував, а гостям просто не вистачило наполегливості і вміння зібратися з силами для кількох вдалих атак, з яких можна було б організувати взяття воріт. Варто також відзначити, що і суддівство у звітному матчі не вирізнялося об’єктивністю. Головний арбітр раз по раз призначав штрафні удари в бік воріт новокаховчан. Напівмоменти в нападі футболісти обох колективів отримували зі стандартів, однак результативно завершити бодай один із них нікому не вдалося. У нашій команді кілька раз зі штрафного приклався Масюткін – безрезультатно, а під завісу матчу Муковозов головою небезпечно замикав навісну передачу від партнера, але у ворота не влучив. 
Невтішний результат у 12-му турі посуває «Енергію» на одинадцяте місце у турнірній таблиці. Таким є підсумок першого кола для нашої команди.

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору