Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": Шева знову забиває!

09:12, 13 вересня 2012

ПФК «Олександрія» - «Суми» - 2:0 (0:0)
12. 09. 2012 р.   18.00 КСК «Ніка»  Глядачів – 2700   + 24 Оцінка поля  - 5
Арбітр – І. Пасхал (Херсон)
Асистенти: С. Приступа (Київ), С. Толмачов (Маріуполь), 
4- й арбітр – Г. Махно (Кіровоград)
Інспектор ФФУ – О. Деревинський (Київ)

ПФК «Олександрія»: Зарубін, Сахневич, Чередніченко - к/к, Кіча (Полярус, 55), Гавриш (Шевченко,60), Запорожан, Грицук, Старенький (Соломка, 84), Міхальов, Банада (Микицей, 67), Басов.
Запасні: Леванідов, Колесниченко, Шендрик.
Гол. тренер – А. Купцов

ПФК «Суми»: Павленко, Лещук, С. Мельник, Котелюх, Камерцель (Петрович, 46), Богачов (Рудь, 60), Снітко - к/к, (Пукась, 48), Масалов, Слінкін, Морозов, І. Мельник.
Запасні: Бабак, Озюм, Єсип, Піцик.
Гол. тренер - І. Захаряк.

Попередження: Є. Банада (20), А. Сахневич (30), А.Запорожан (52), С. Старенький (73), І. Міхальов (90+3) -  О. Морозов (13).
Вилучення: О. Морозов (14) - друге попередження.
Голи: В. Шевченко (70), А. Полярус (74).

Незважаючи на те, що ПФК «Суми» являється дебютантом першої ліги, а господарі поля мають свіжий досвід виступів у Прем’єр – лізі, звітний матч видався досить складним і непередбачуваним по своїй футбольній драматургії. Вже на 14 хвилині зустрічі гості залишились в меншості. На протязі 2 хвилин герой попереднього матчу з ФК «Севастополем» - О. Морозов отримав друге попередження , а з ним і червону картку, і був змушений залишити поле. Але гості не збирались здаватися. Всією командою вони надійно захищалися, а при нагоді, турбували захисні редути господарів. Олександрійці намагалися якнайшвидше скористатися цією перевагою, але в завершальній стадії атак їх підводила неточність, та й надійно зіграв голкіпер сумчан М.Павленко. До перерви у складі «Олександрії» мали можливість відзначитися: І. Міхальов, Є. Банада, А. Запорожан та А. Кіча. У другому таймі сценарій гри не змінився. Більше того, сумчани могли вийти вперед, якби не надійна гра голкіпера олександрійців Р. Зарубіна, який зреагував на потужний постріл одного з гравців гостей із - за меж штрафного майданчика, перевівши матч на кутовий. Все кардинально змінилося з виходом на поле А. Поляруса та В. Шевченка. З початку, на 70 хвилині гри, В. Шевченко потужним ударом з кута штрафного майданчика вивів господарів поля вперед,  а ще через 4 хвилини А. Полярус замкнув передачу С. Старенького з правого флангу. Як зізнався керманич олександрійців А. Купцов, команді потрібно серйозно попрацювати над «синдромом» реалізації гольових моментів.

Прес – конференція:
І. Захаряк - гол. тренер ПФК «Суми»:
 - Як на мене, на результат матчу вплинуло вилучення О. Морозова вже на 14 хвилині зустрічі. На мій погляд, вилучення було абсолютно несправедливим. Першу жовту картку арбітр показав спираючись на крик футболіста «Олександрії», а другу просто видумав. Претензій до своїх гравців  у мене немає, вони і так трималися в меншості скільки змогли. Наше завдання на перше коло полягає в тому, щоб міцно закріпитися в першій лізі.

А. Купцов - гол. тренер ПФК «Олександрія»:
 - Я дуже незадоволений грою своєї команди. Тому що так, як ми грали сьогодні - повне неподобство. У мене серйозні претензії до всіх виконавців. Я не робив детального розбору матчу, але виказав думку, що якщо ми так будемо грати в подальшому, то бажаного результату ми не досягнемо. Ми перемогли, але якість гри  не задовольняє як тренерський штаб, так і вболівальників. Я незадоволений грою своїх підопічних в усіх її іпостасях - ми погано тримали оборону, погано атакували. Думаю, що ми вгадали з замінами, випускаючи на поле В. Шевченка. Я попрохав, щоб він був більш агресивним, щоб при можливості завдавав більше ударів по воротах суперника тому, що знаходячись у більшості ми дуже мало завдали прицільних ударів. Більше того, могли пропустити першими, коли гравець «Сум» влучив у поперечину. Дякувати Богу, у цьому епізоді виручив Р. Зарубін. Знаючи можливості суперника, я вимагав від своїх підопічних швидкої гри низом, так як С. Старенький зіграв з А. Полярусом. В результаті ми подвоїли рахунок. 

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору