Новини ЗМІ

Вадим Заяць: «Ми жахливо зіграли у першому таймі»

08:54, 13 вересня 2012

Після матчу «Севастополь» - «Буковина» головний тренер нашої команди Вадим Заяць зазначив, що його підопічні невдало діяли, насамперед, у першому таймі.

Вадим ЗАЯЦЬ, головний тренер ФСК «Буковина»:«Хочу привітати «Севастополь» з перемогою. Враховуючи те, скільки помилок припустилася наша команда, можна сказати: ця перемога є закономірною. Те, як ми грали сьогодні у першому таймі, про здобуття очок у Севастополі не могло бути і мови.

Я не можу сказати те, що у порівнянні з кубковою грою «Севастополь» суттєво змінився. Це ми жахливо зіграли у першому таймі. Ігорова дисципліна була до першої результативної атаки. Зрештою, і моментів у «Севастополя» не було. У нас же був якійсь напівмомент. Я бачив, що є проблеми у середній ланці. Хлопці «плавали» на футбольному полі. Багато футболістів, які повинні грати на цих позиціях, просто не тренувалися. Думав, що «досидимо» перший тайм. Ми спостерігали, що «Севастополь» у другому таймі грає трохи слабкіше, аніж у першому. Ми планували зробити дві заміни. Однак, за 15 хвилин кримська команда отримала величезну фору. «Севастополь» просто довів цю гру до логічного завершення».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору