Новини ЗМІ

«Енергія» здолала «Сталь»

10:29, 10 вересня 2012

«Енергія» - «Сталь» – 1:0 (0:0).
9 вересня. 16.00. м. Нова Каховка, стадіон «Колос». Поле: 4. Темп.: +27, 1000 глядачів.
Судді: Деревінський О., Єрмоленко Р., Білоус М., Марулін С. 
Делегат ФФУ: 

«Енергія»: Жуков, Масюткін, Козін, Крещик, Арутюнян, Кондратюк, Бічевой (Вітенко, 79), Черняєв, Риженко, Муковозов, Філіппов (Гарібян, 67).
Запасні: Остапенко, Горбачов, Дмитровський, Стецюк, Логвиненко.
Тренер: Юрій Окул. 

«Сталь»: Давидов, Пінчук, Черній, Климаков, Момотенко, Котляр (Іванов, 62), Патула, Яворський, Лукашов (Кисляков, 77), Алієв (Чечеленко, 38 (Куліш, 71)), Гаранян (Антипов, 75).
Запасні: Шарлай, Шаповал.
Тренер: Андрій Гузенко.

Гол: Масюткін (86).
Попередження:Філіппов (8), Черняєв (27) – Момотенко (27) .

СТАТИСТИКА
(в дужках показник першого тайму)
«Енергія» 1 - 0 «Сталь» 
15 (5) Удари 9 (5)
5 (1) Удари в площину воріт 3 (1)
19 (9) Порушення правил (10) 16
8 (1) Кутові 10 (3)
1 (1) Офсайди 3 (2)



Одинадцятий тур чемпіонату України приніс нашій команді першу довгоочікувану домашню перемогу. Новокаховчани у непростій боротьбі мінімально здолали ФК «Сталь» із Дніпродзержинська. 
У дебютні п’ять хвилин команди пішли у неквапливу розвідку. Господарі виглядали завзятішими у своїх діях, однак до гострих моментів у першій половині тайму справа не доходила.
Команди почергово пробували заволодіти ініціативою, взяти м’яч під контроль і організувати позиційну атаку на ворота суперника. Рівна гра без небезпечних моментів тривала аж до 30-ї хвилини зустрічі, коли новокаховчани мали блискучу нагоду відкрити лік забитим голам. 
Утім, дальній удар нашого півзахисника воротар «Сталі» парирував, а добити із близької відстані влучно не вдалося. За кілька хвилин Черняєв добре пробив із середньої відстані, але в рамку не влучив. «Сталевари» відповіли теж гостро. Гравець гостей протягнув м’яча лівою бровкою, увійшов до карного майданчика, але пробив над воротами із гострого кута. Під завісу першого тайму гості ще раз потурбували наш захист – ударом головою після подачі з кутового, але «круглий» полетів «у молоко».
Одразу після перерви дещо активнішими були гості. 
Футболісти «Сталі» трохи більше володіли м’ячем, але особливої користі з того не мали.На 60-й хвилині зустрічі «сталевари» могли забивати після невдалих дій наших захисників, але, на щастя для новокаховчан і їх уболівальників, Жуков зреагував на удар впритул. «Енергія» відповіла гострим розіграшем кутового і ударом головою – вище. За кілька хвилин так само цей стандарт розіграли гості. До середини другого тайму у діях обох команд побільшало технічного браку, відчувалася втома. Утім, після кількох невдалих спроб, «Енергія» повела в рахунку. Олександр Муковозов пробив із середньої відстані і заробив для своєї команди кутовий. Партнери розіграли стандарт, гості спочатку винесли м’яча зі штрафного майданчика, але наші футболісти повернули його назад і в боротьбі за позицію захисник Данііл Масюткін виявився найвправнішим і несильним ударом переправив м’яча до сітки воріт суперника – 1:0! Останні 5 хвилин основного і стільки ж компенсованого часу наша команда впевнено тримала переможний рахунок і навіть могла його збільшити, але удар Вітенка зі штрафного прийшовся в руки воротарю «Сталі».
У підсумку – маємо важливу перемогу. Підопічні Юрія Окула продемонстрували значно кращу гру, ніж у Севастополі, були більш упевненими і організованими на полі, тому справедливо записали до свого активу три залікових бали.

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору