Новини ЗМІ

«Авангарнд» (Краматорськ) - ПФК «Олександрія» - (0:0)

10:02, 10 вересня 2012

6 вересня   17.00. Краматорськ. Стадіон «Авангард». 3200 глядачів 
Головний арбітр – О. Драчов (Чернігів)
Асистенти арбітра – А.Драчов (Чернигів), І.Куценко (Бровари), В.Куцев (Київ).
Резервний арбітр – Д.Пікінер (Слав’янск).
Делегат ФФУ – А.Малаховський (Запоріжжя).

«Авангард» (Краматорськ):  Пуговкін, Кравченко, Візавер-к.к,Швець, Доценко, Швидкий,  Малиш ( Сумцов, 90+1), Бринько, ( Собко, 75),  Ковальов ( Акопян, 86),  Скарлош, ( Піднебенний, 67),  Козьбан.  
                                                                       
Запасні: 12. Гришин. 18. Шарко. 
                                
Головний тренер – Сергій Шевченко.

ПФК «Александрія»:  Зарубін,  Басов,  Запорожан, Микицей (Колесниченко, 86), Чередніченко-к.к  Бондаренко . Грицук ( Гавриш, 75), Сахневич, Старенький,Кіча, ( Соломка, 90+3), Міхальов ( Вяч.Шевченко, 90). Запасні:  Леванідов, Протіч, Шендрік.  Тренер – Андрій Купцов.

Запасні: Леванідов, Колесниченко, Гавриш, Шевченко, Протіч, Соломка, Шендрік.

Головний тренер – А. Купцов

Не зважаючи на різницю в класі команд, перший тайм у Краматорську видався рівним, як за тактико-технічними даними команд, так і по емоційній напрузі. Команди дуже довго приглядались однин до одного намагаючись, перш за все, міцно вилаштувати свої обороні редути. Порівняно з попереднім матчем головний тренер А. Купцов залучив до стартового складу швидкого атакуючого півзахисника А. Кічу, та захисника С. Микицея. 

Через червону картку  отриману в попередньому  матчі з донецьким «Олімпіком» не зміг взяти участь в матчі півзахисник Є. Банада.
До складу «молодіжки»  на офіційний матч з ровесниками зі збірної Мальти, було викликано талановитого півзахисника А. Поляруса.  Але не зважаючи на суттєві втрати, малюнок гри олександрійців в звітному матчі не змінився. 

Двічі на вістрі атаки опинявся В. Грицук. Один з ударів Василя ліквідував голкіпер господарів, а в другому епізоді  його удар прийшовся мимо воріт. 
В середині першого тайму обійшовши кількох захисників небезпечно пробивав А. Кіча, але знову на висоті був воротар «Авангарду». Господарі теж відповіли кількома небезпечними випадами, але надійно зіграв захист гостей та воротар Р.Зарубін. 

Другий тайм кардинально не змінив концепцію гри обох команд і як результат - нульова нічия.

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору