Новини ліги

Вітання з нагоди дня фізичної культури та спорту

09:56, 8 вересня 2012

 Шановні колеги!

Прийміть найщиріші поздоровлення від мене особисто, Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги з професійним святом – Днем фізичної культури та спорту!

У день свята дозвольте висловити велику вдячність за вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного, Олімпійського та Паралімпійського руху в Україні всім  прихильникам здорового способу життя, фізкультурникам, спортсменам та ветеранам спорту.

Наша країна  славиться високим потенціалом талановитих, цілеспрямованих характером людей, які в усі часи прагнули досягти найвищих результатів на внутрішній та міжнародній спортивних аренах. Успіхи українських спортсменів стали можливими завдяки розвитку масового фізкультурного руху, збереженню та примноженню кращих традицій українського спорту, що закладені багатьма поколіннями фізкультурників. Визначною подією в суспільному житті держави стало проведення в Україні фінальної частини турніру УЄФА «Євро-2012»: успіх став запорукою подальшого розвитку та процвітання.

У день професійного свята бажаємо вам подальших успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою та спортом!

Олімпійського довголіття вам, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях, родинного щастя та невичерпного оптимізму!

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору