Новини ліги

Відбувся фінал Всеукраїнського дитячо-юнацького турніру з футболу пам’яті Віктора Баннікова

14:38, 30 серпня 2012

29 серпня 2012 року на стадіоні «Спартак», що у Житомирі, відбувся фінал Всеукраїнського дитячо-юнацького турніру з футболу пам’яті Віктора Баннікова. У змаганнях взяли участь вихованці обласних дитячо-юнацьких футбольних шкіл Житомирської області з Бердичева, Коростеня, Вінниці, Новоград – Волинського та Житомира. Переможцем турніру стала команда ДЮФШ Бердичева (тренер – Ю. Свирський).

Фінальний матч переглянув виконавчий директор ПФЛ Сергій Макаров, який вручив переможцю турніру спеціальний приз від Професіональної футбольної Ліги.

«Участь у таких турнірах суттєво підвищує мотивацію юних футболістів для досягнення високих спортивних результатів. Особистість Віктора Баннікова як футбольної людини, чиїй пам’яті присвячено турнір, є гідним прикладом для наслідування житомирською молоддю. Переглянувши матч, я зайвий раз упевнився, що Житомирщина виховує нове покоління молодих футболістів, які у майбутньому зможуть значно підсилити професіональні футбольні команди», зазначив Сергій Макаров.  




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору