Новини ЗМІ

ФК "Зірка": поступилися «Оболоні»

10:44, 27 серпня 2012

«Оболонь» - «Зірка» 2:1 (1:0) (Дмитро Воробей, 20; Кирило Сидоренко, 61 – Ярослав Галенко, 58)

 «Оболонь»: Березовський, Корнєв, Сидоренко, Гурський, Ільків, Лупашко, Толстяк (Дурай, 70), Воробей (Захаревич 56), Мякушко (Месхія 59), Кочура (Яковенко 83), Піщур.

 «Зірка»: Ширяєв, Пінчук, Бурдіян (Хаблов 83), Бочкур, Нємчанінов (Іванов 89), Рудницький (Порошин 46), Степанов, Войтенко, Горбаненко (Бушман 79), Насібулін, Галенко.

Попередження: Месхія, 78 – Бурдіян, 49; Бушман, 90.

В матчі сьомого туру чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» в Києві протистояла місцевій «Оболоні», в складі якої виступає нині чотири екс-гравця «Зірки» Ігор Березовський, Тарас Дурай, Олександр Кочура та Андрій Товт. Лише Андрій не брав участі в звітному матчі. А от інші не погано себе проявили. Так, саме передача Олександра Кочури в середині першого тайму матчу стала результативної: після неї Дмитро Воробей не сильним ударом з 9 метрів пробив в противохід голкіперу гостей Євгену Ширяєву. Після забитого м’яча київська команда більше думала про збереження рахунку, ніж про його подвоєння. І кіровоградці мали кілька шансів зрівняти рахунок. Найактивнішим у той момент матчу в складі «Зірки» був Вячеслав Горбаненко, який і мав стовідсоткову можливість в першому таймі забити. Півзахисник кіровоградців, вийшовши тет-а-тет з голкіпером, програв дуель Ігорю Березовському. А наприкінці тайму захисник київської «Оболоні» Андрій Гурський ледь не зрізав м’яч у власні ворота – господарів врятувала штанга їх воріт. З рахунком 1:0 на користь «Оболоні» і завершилася перша половина зустрічі.

В першій частині другого тайму матчу команди обмінялися забитими м’ячами. Так, на 58-ій хвилині Ярослав Галенко реалізував вихід один на один з Ігорем Березовським. А через три хвилини Кирило Сидоренко з кількох метрів переправив м’яч в сітку воріт «Зірки», забивши, як виявилося, переможний м’яч в звітному протистоянні. В подальшому команди обмінялися небезпечними моментами, які їм успіху не принесли й на результат матчу не вплинули. В підсумку «Зірка» в Києві з рахунком 1:2 поступилася «Оболоні». 
Поразка опустила «Зірку», поки що, на п’яте місце, але ще 27 серпня буде зіграно матч ПФК «Олександрія» - «Геліос» і не залежно як він закінчиться, кіровоградська команда після сьомого зіграного туру в першій лізі буде знаходитися на шосту місці. В наступному турі, 1 вересня, «Зірка» в Харкові зустрінеться із «Геліосом».

ФК "Зірка"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору