Новини ліги

Анонс матчів 7-го туру першої ліги

14:33, 25 серпня 2012

26 серпня (неділя)

«Олімпік» (Донецьк) - «Севастополь»

16.00, м. Донецьк, СК «Олімпік».

Арбітр – Скирда С.І. (Харків)

Асистенти арбітра – Марчик О.В. (Київ), Луценко О.А. (Харків)

4-й арбітр – Кононов Д.О. (Донецьк)

Інспектор ФФУ – Деревінський О.М. (Київ)

 Навряд чи до початку чемпіонату хтось міг уявити, що за підсумком шести турів «Олімпік» у турнірній таблиці буде вищим за «Севастополь», та ще й випереджатиме «моряків» на чотири очки. Але команда Ігора Петрова приємно дивує і, що головне, досягає результату. В сьомому турі на донеччан чекає найбільш серйозний тест, адже після невиразної гри на старті сезону, «Севастополь», як засвідчують останні поєдинки, схоже, долає ігрову кризу. Тому сценарій гри не важко передбачити: найпотужніша за підбором виконавців група атаки ліги, скоріш за все, протягом матчу буде методично розхитувати оборону «Олімпіка».

Остання зустріч команд на полі «Олімпіка»: 03.04.12. «Олімпік» - «Севастополь» 1:4 (Глушицький – Караваєв, Шевчук, Кузнецов-2)

 

«Авангард» (Краматорськ) - «Кримтеплиця» (Молодіжне)

17.30, м. Краматорськ, стадіон «Авангард».

Арбітр – Синишин Ю.Т. (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра – Дудчик А.В. (Чернігів), Лазєєв В.В. (Одеса)

4-й арбітр – Омельченко О.В. (Донецька обл.)

Інспектор ФФУ – Головко В.М. (Дніпропетровськ)

«Авангард» теж належить до команд-сюрпризів. Новачок посідає високе п’яте місце і в разі успіху може стрибнути ще вище. Вдома краматорці грають натхненно, здобувши три перемоги в чотирьох матчах, враховуючи і останній кубковий, в якому команда Сергія Шевченка вибила з турніру «Суми». Зі складнощами, але пройшла свого суперника по другому раунду і «Кримтеплиця». Час кримчанам і в чемпіонаті покращувати власні справи. На разі у молодіжненців невтішна серія з трьох поразок поспіль без забитих м’ячів.

На рівні першої ліги команди не зустрічались

 

«Суми» - «Миколаїв»

20.00, м. Суми, стадіон «Ювілейний».

Арбітр – Ноздрачов А.М. (Харків)

Асистенти арбітра – Куцев В.А., Петраков Є.О. (обидва – Київ)

4-й арбітр – Пєсоцький Я.С. (Суми)

Інспектор ФФУ – Лемех Я.Л. (Львів)

«Миколаїв» на цьому тижні був позбавлений трьох очок у турнірній таблиці чемпіонату. Таке покарання спіткало «корабелів» через невиконання зобов’язань перед ПФЛ щодо своєчасної сплати першої частини заявкового внеску. А за кілька днів команду Руслана Забранського чекала інша неприємність – виліт з кубка України від друголігового «Кременя». Кубковий шлях «Сум» також виявився короткотривалим, відповідно, обом командам слід надолужувати втрачене в чемпіонаті.

На рівні першої ліги команди не зустрічались

 

«Буковина» (Чернівці) - «Арсенал» (Біла Церква)

17.30, м. Чернівці, СОУ «Буковина».

Арбітр – Головков О.В. (Луганська обл.)

Асистенти арбітра – Приймачук А.Г. (Рівне), Миколюк М.В. (Хмельницький)

4-й арбітр – Найко О.О. (Чернівці)

Інспектор ФФУ – Малаховський А.В. (Запоріжжя)

Невдачі останнім часом переслідують і «Буковину» з «Арсеналом». В чемпіонаті обидва колективи програли два останні матчі, а на цьому тижні припинили боротьбу ще й у розіграші Кубка. Цілком імовірно, що чиясь негативна серія перерветься в цьому поєдинку, адже нічия не влаштує жодну з команд. Цікаво, що попередня зустріч суперників у Чернівцях відбулася в цей же день, 26 серпня, рівно один рік тому.

Остання зустріч команд на полі «Буковини»: 26.08.12. «Буковина» - «Арсенал» 0:0

 

«Сталь» (Алчевськ) - «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка)

18.00, м. Алчевськ, стадіон «Сталь».

Арбітр – Бондар В.М. (Харків)

Асистенти арбітра – Сухін В.В., Павлінов О.В. (обидва – Одеса)

4-й арбітр – Оганесян Д.К. (Луганськ)

Інспектор ФФУ – Володін В.М. (Херсон)

Кубкові матчі суперники провели по-різному. Якщо охтирчани несподівано поступилися аутсайдеру другої ліги – «Гірнику-Спорт», то алчевці в Кривому Розі на класі переграли місцевий «Гірник» і тепер чекають суперника по 1/16 фіналу. Нагадаємо, в чемпіонаті «сталевари» трохи забуксували, ледь уникнувши поразки в Києві в минулому турі, але, незважаючи на це, команда Анатолія Волобуєва залишається лідером. Чи залишиться вона ним після матчу з «Нафтовиком», залежить від самих алчевців.

Остання зустріч команд на полі «Сталі»: 02.05.12. «Сталь» - «Нафтовик-Укрнафта» 3:0 (Окана-Стазі, Акіменко-2)

 

«Титан» (Армянськ) - «Динамо-2» (Київ)

16.00, м. Армянськ, стадіон «Хімік».

Арбітр – Митровський М.М. (Ужгород)

Асистенти арбітра – Маланчук М.Б. (Чернівецька обл.), Сидорук І.І. (Сумська обл.)

4-й арбітр – Дєдов О.В. (Сімферополь)

Інспектор ФФУ – Оганесян К.М. (Луганськ)

Локальна битва аутсайдерів розгорнеться в Армянську. У обох команд по чотири очки і перемога дозволить одному з них залишити зону вильоту. Більше оптимізму перед матчем має наставник киян Андрій Гусін. Після невдалого початку сезону його команда, нарешті, моментами дійсно почала демонструвати зрілий футбол. Підтвердження тому – перемога в Чернівцях і нічия в столиці з алчевською «Сталлю». В той же час, критика гри підлеглих Олександра Гайдаша набирає обертів. Не на жарт її підсилив кубковий виліт від дебютанта другої ліги – «Жемчужини».

Остання зустріч команд на полі «Титана»: 10.10.11. «Титан» - «Динамо-2» 1:1 (Кравченко – Мединський)

 

«Полтава» - «Одеса»

17.00, м. Полтава, стадіон «Локомотив».

Арбітр – Монзуль К.В. (Харків)

Асистенти арбітра – Толмачов С.І. (Маріуполь), Карп’як Ю.Б. (Львів)

4-й арбітр – Матяш О.О. (Полтава)

Інспектор ФФУ – Дадов Р.Х. (Донецьк)

В середу ці ж команди грали між собою в другому раунді Кубка України: в драматичному матчі на стадіоні «Спартак» одесити святкували перемогу 3:2. Таким чином, шанс для реваншу полтавчанам надається дуже швидко. І перемога в цьому поєдинку, мабуть, буде, навіть, важливішою за кубкову.

На рівні першої ліги команди не зустрічались

 

«Оболонь» (Київ) - «Зірка» (Кіровоград)

17.30, м. Київ, стадіон «Оболонь-Арена».

Арбітр – Бондаренко Д.Є. (Одеса)

Асистенти арбітра – Шост О.О. (Луганськ), Харко Л.М. (Луцьк)

4-й арбітр – Кутаков А.О. (Київська обл.)

Інспектор ФФУ – Зубарев О.Г. (Донецька обл.)

В останнє в рамках першої ліги команди зустрічались аж 11 років тому. Цей період «Оболонь» і «Зірка» провели, м’яко кажучи, по-різному. Наприклад, кіровоградці встигли, навіть, позбутися професіонального статусу... Відроджена «Зірка»  ставить перед собою амбітні завдання і команді, котру будує Ілля Близнюк, не завжди, але вдається виправдовувати сподівання своїх прихильників. Про «Оболонь» поки цього не сказати. Вилетівши з Премєр-ліги, «пивовари» досі не знайшли свою гру і від початку чемпіонату лише раз святкували перемогу. В Києві сподіваються, що своє слово, нарешті, скажуть новобранці команди, повторивши подвиги кубкового матчу з білоцерківським «Арсеналом».  До речі, в складі столичних «пивоварів» можуть зіграти відразу троє гравців, які раніше захищали кольори «Зірки»: Андрій Товт, Олександр Кочура і Тарас Дурай.

Остання зустріч команд на полі «Оболоні»: 28.09.01. «Оболонь» - «Зірка» 1:1 (Заворотнюк –  Ромашев)

 

27 серпня (понеділок)

«Олександрія» - «Геліос» (Харків)

19.30, м. Олександрія, КСК «Ніка». Пряма трансляція на ТК «Футбол».

Арбітр – Березка С.М. (Київська обл.)

Асистенти арбітра – Мартищенко О.М. (Київська обл.), Шудрик Д.О. (Сімферополь)

4-й арбітр – Копієвський В.В. (Кіровоград)

Інспектор ФФУ – Гамаль Р.Л. (Чернівці)

«Геліос» лише на очко випереджає «Олександрію», а тому мотивація команд буде на належному рівні. За олександрійців гратиме фактор рідних стін, а проти – непробивна оборона «Геліоса». Харків’яни разом із кіровоградською «Зіркою» на даний момент найменше пропускають в лізі. Натомість, якраз в атаці у підопічних Андрія Купцова поки що найбільші проблеми. За чотири тури «Олександрія» лише раз відзначилась у воротах суперника.

Остання зустріч команд на полі «Олександрії»: 20.03.11. «Олександрія» - «Геліос» 3:0 (Сидоренко, з пенальті; Таргамадзе, Шевченко)




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору