Новини ліги

Мілетій Бальчос відвідав футбольний клуб «Геліос»

15:39, 21 серпня 2012

Днями президент ПФЛ відвідав футбольний клуб «Геліос» та переглянув матч 6-го туру з київською «Оболонню», яку у себе в гостях приймали харків’яни. До речі, гра проводилася на новій для «сонячних» арені – стадіоні дитячого лікувально-оздоровчого центру «Сонячний», що розташований у першій столиці України. Нагадаємо, що будівництво цього об’єкту передбачалося державною цільовою програмою проведення в Україні Чемпіонату Європи УЄФА «Євро-2012» для використання у якості тренувальної бази футбольними командами-учасницями фінальної частини турніру.

balchos_gelios_170812

balchos_gelios_170812

Наразі, за сприяння керівництва Південної залізниці, яка виступила інвестором будівництва оздоровчого комплексу, футбольний клуб «Геліос» проводить домашні матчі на новому полі. 

balchos_gelios_170812

balchos_gelios_170812

Побачене у Харкові президент ПФЛ прокоментував наступним чином:

«Я дійсно задоволений тим, що футболісти «Геліосу» проводять домашні матчі на стадіоні навчально-тренувального комплексу, що повністю відповідає всім вимогам УЄФА. Стадіон включає всі необхідні елементи для якісного здійснення як навчально-тренувального процесу, так і самих матчів. Це футбольне поле стандартних розмірів з натуральним покривом та двома трибунами, розрахованими на майже п’ять тисяч глядачів, а відповідна інфраструктура повністю забезпечує функціонування стадіону. Я глибоко переконаний, що наявність таких комфортабельних умов створює всі можливості для забезпечення більш високих результатів команди у чемпіонаті України. Ми вдячні керівництву Південної залізниці за надану клубові можливість приймати гостей на території «Сонячного», адже це насправді спортивний комплекс європейського рівня. Крім цього, мені б хотілося відзначити кропітку роботу керівництва та всього штабу ФК «Геліос», які докладають максимум зусиль задля успішного функціонування клубу. Упевнений, що, враховуючи грамотний підхід до управління та тренувального процесу, «сонячні» мають гарну перспективу в досягненні високих спортивних результатів».




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору