Новини ЗМІ

«Буковина» поступилася в Охтирці

12:16, 19 серпня 2012

Нафтовик - Укрнафта» (Охтирка) - «Буковина» (Чернівці) - 2:1 (0:1)

18 серпня. Охтирка. Стадіон «Нафтовик». 2500 глядачів.

Арбітр – Бондар (Київ), асистенти арбітра – Чос, Приступа (обидва – Київ), четвертий арбітр – Пєсоцький (Суми), інспектор ФФУ – Прозоровський (Вінниця).

«Нафтовик – Укрнафта»: Чурілов, Бояринцев, Башлай, Євстафієв, Мостовий, Кременчуцький (Рильський, 88), Васільєв (Павелько, 78), Тарасенко (Яровенко, 52), Саванчук, Даудов, Полтавець (Артюх, 61). Запасні: Ховбоша, Світличний, Сирота. Головний тренер- Євген Яровенко.

«Буковина»: Когут, Донець, Аблітаров, Циколія (Ушаков, 40), Вечтомов, Яворський (Гунчак, 71), Зозуля, Дорош, Сантрапинських, Якименко (Шупік, 76), Маковійчук (Степанков, 71). Запасні: Тукач, Ятленко, Найко. Головний тренер - Вадим Заяць.

Голи: Яворський (31, з пенальті), Даудов (60), Артюх (76).

Попередження: Дорош (7), Яворський (21), Чурілов (31), Саванчук (43), Євстафієв (87).

Вилучення: Чурілов (87, друге попередження).

Після поразки від київського «Динамо – 2» тренерський корпус нашої команди зробив певні зміни у складі «Буковини». Зокрема, у стартовий склад не потрапили Руслан Гунчак, Олег Керчу та Євген Ушаков. А ось Юрій Бровченко не зміг зіграти у Охтирці через травму. Натомість з перших хвилин матчу грали досвідчений новачок «Буковини» Андрій Донець, а також Тарас Яворський та Степан Маковійчук.

Щодо команди з Охтирки, то у її складі не було відомого футболіста Руслана Костишина, який травмувався у матчі з «Сумами». Зрозуміло, що гравці «Нафтовика – Укрнафти» прагнули здобути першу домашню перемогу в сезоні. Додатковим стимулом для представників Сумської області було те, що головний тренер «Нафтовика – Укрнафти», олімпійський чемпіон – 88 Євген Яровенко відсвяткував 17 серпня 50 – річний ювілей.

На 31 хвилині зустрічі  підопічним Вадима Зайця вдалося забити перший гол у зустрічі. Новачок «Нафтовика – Укрнафти» Андрій Мостовий у центрі поля скинув мяч на Леоніда Бояринцева, який не спромігся його обробити та наш гравець Степан Маковійчук вийшов на «побачення» з екс – голкіпером «Буковини» Олександром Чуріловим. Страж воріт господарів збив буковинця у власному штрафному майданчику. Пенальті вдало виконав Тарас Яворський. На жаль, наприкінці першого тайму травми зазнав Іраклій Циколія, якого замінив Євген Ушаков.

На 60 хвилині матчу господарі зрівняли результат. Дмитро Євстафієв зробив навіс на Марата Даудова, який завдав влучного удару головою. А через 16 хвилин Олександр Саванчук віддав пас на Сергія Артюха. Досвідчений футболіст ударом головою вивів свою команду вперед.

Під завісу матчу футболісти «Нафтовика – Укрнафти» залишилися у меншості. Через друге попередження поле залишив воротар Олександр Чурілов. Незважаючи на це, дві нагоди відзначитися мав гравець охтирської команди Олександр Яровенко. На щастя, йому не вдалося «розписатися» у «рамці» «Буковини». А ось захисник чернівецького колективу Різван Аблітаров мав непогану нагоду зрівняти результат. На жаль, після «пострілу» Аблітарова шкіряна куля пройшла поруч із стійкою воріт господарів. Остаточний підсумок гри – 2:1 на користь «Нафтовика – Укрнафти».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору