Новини ліги

Президент Мілетій Бальчос продовжив відвідування клубів ПФЛ

13:20, 10 серпня 2012

Президент Мілетій Бальчос продовжив відвідування клубів ПФЛ.

У Сімферополі під час матчу «Жемчужина» Ялта – «Полтава-2-Карлівка» відбулася зустріч президента ПФЛ з керівництвом ФК «Жемчужина», під час якої обговорено фінансові проблеми та питання приведення стадіону «Авангард» у відповідність до регламентних норм, для чого футбольному клубу необхідно більш тісно співпрацювати з ПФЛ та ФФУ. Також М. Бальчос нагадав, що рішенням ДК ПФЛ клубам надано строк до 20 серпня 2012 року для сплати заявкових внесків. Зі свого боку представники ФК «Жемчужина» запевнили, що виконають усі свої зобов’язання, у тому числі здійснять комплекс заходів для усунення всіх зауважень.

4 серпня 2012 року Мілетій Бальчос та Євгеній Мороз відвідали матч «Кримтеплиця» Молодіжне - «Севастополь» Севастополь.

balchos_work_trip_fckt

Матчі кримського дербі завжди відрізнялися великою напруженістю, завзятою спортивною боротьбою та, на жаль, численними порушеннями громадського порядку з боку вболівальників ФК «Севастополь». Не стала виключенням і ця зустріч. Не зважаючи на високий рівень підготовки заходів безпеки футбольного клубу «Кримтеплиця», вболівальники «Севастополя» все ж таки порушували громадський порядок, і тому цей випадок буде розглянуто Дисциплінарним комітетом ПФЛ.

balchos_work_trip_fckt

У розмові з президентом ФК «Кримтеплиця» Олександром Васильєвим обговорено питання подальшого розвитку інфраструктури та перспективи підготовки власних резервів клубу.

В Армянську Мілетій Бальчос провів розмову з віце-президентом ФК «Титан» Анатолієм Петуховим та начальником команди Петром Мамоновим. Президент ПФЛ схвально оцінив нове футбольне поле, натуральний газон якого укладено «рулонним» методом.

balchos_work_trip_titan

Новий трав'яний газон ФК "Титан" Армянськ

А. Петухов повідомив, що розроблено план реконструкції стадіону. У перспективі - встановлення камер відеоспостереження, електронного табло, заміна покриву бігової доріжки. Також віце-президент ФК «Титан» зауважив, що ПАТ «Кримський титан» - головний інвестор клубу - залучає воєнізовану охорону заводу для забезпечення громадського порядку під час домашніх матчів ФК «Титан», і цього цілком достатньо для проведення матчів без будь-яких правопорушень.

balchos_work_trip_titan

balchos_work_trip_titan

Під час перебування у Новій Каховці президент ПФЛ провів зустріч із першим заступником міського голови Л. Г. Чурсиновим та директором ФК «Енергія» О. М. Курдовим.

balchos_work_trip_energy

balchos_work_trip_energy

Основною темою зустрічі стало обговорення фінансування клубу, реконструкції південної частини трибун стадіону «Енергія» та його освітлення. Леонід Чурсинов наголосив, що мер міста В. І. Коваленко разом з президентом клубу В. О. Кошелевим беруть активну участь у вирішенні матеріальних проблем ФК «Енергія», завдяки чому є перспектива подальшого розвитку клубу.

Наступним клубом у маршруті став «Мир» Горностаївка. У бесіді з президентом клубу Іваном Доценком порушено питання стосунків клубів з ПФЛ, удосконалення формату змагань у другій лізі та виконання клубами зобов’язань, які вони беруть на себе при вступі до ПФЛ. І. Доценко повідомив, що у найближчих планах клубу - введення в експлуатацію нового футбольного поля.

balchos_work_trip_mir

balchos_work_trip_mir

balchos_work_trip_mir

Президент ФК «Мир» та агрофірма «Мир» під його ж керівництвом беруть безпосередню участь у розвитку соціальних програм та розбудові с. Горностаївка - асфальтуються дороги, відкрито клініку сімейної медицини, збудовано готель для футболістів та гостей, що приїжджають на змагання, реконструйовано Палац культури. Така різностороння діяльність клубу та його господаря високо цінується громадськістю та отримала схвальну оцінку президента ПФЛ .

У Кривому Розі М. Бальчос та Є. Мороз зустрілися з президентом ФК «Гірник» Костянтином Караманцом та генеральним директором, членом Центральної Ради ПФЛ Володимиром Колосом.

balchos_work_trip_girnyk

Під час візиту на стадіон керівники клубу розповіли про перспективи розвитку інфраструктури: за підтримки Криворізького залізорудного комбінату клуб придбав у центрі міста стадіон, який протягом трьох років планується реконструювати до рівня сучасних вимог.

 

balchos_work_trip_girnyk

На цьому місці буде збудовано сучасний стадіон ФК "Гірник"

Також буде повністю реконструйовано спортивний комплекс комбінату з перспективою утворення навчально-тренувальної бази команди «Гірник» - буде збудовано футбольне поле із штучним покривом, оновлено адміністративний корпус, спортивний зал, реабілітаційний центр, тренажерний зал, трибуни стадіону та трав’яний газон. Також планується розташувати на території комплексу дитячо-юнацьку спортивну школу.

balchos_work_trip_girnyk

balchos_work_trip_girnyk

За найсучаснішими технологіями збудовано ресторанно-готельний комплекс. Керівники клубу зазначили, що міський голова Ю. Вілкул всіляко сприяє тому, щоб клуб отримував усе необхідне від міста, тому оформлення необхідної документації та дозволів відбувається без затримок.

Під час перебування у м. Охтирка М. Бальчос та Є. Мороз відвідали спортивну базу ФК «Нафтовик-Укрнафта», створеного за ініціативи адміністрації Нафто-газо-видобувного управління (зараз - НГВУ «Охтирка-Нафтогаз») при підтримці АТ «Укрнафта».

balchos_work_trip_naftovyk

На базі розташовано сучасний офісний центр з конфенец-залом, готель для футболістів, ресторан, спортивно-оздоровчий центр з басейном, тренажерним залом, сауною, резервне поле для тренувань з натуральним покривом. Клуб утримує власну дитячо-юнацьку спортивну школу, яка бере участь у змаганнях першої ліги ДЮФЛ; у школі навчаються біля 200 дітей.

balchos_work_trip_naftovyk

balchos_work_trip_naftovyk

balchos_work_trip_naftovyk

balchos_work_trip_naftovyk

Таким чином, керівництво ПФЛ відмічає, що в Охтирці створено чудові умови для розвитку не тільки професіонального, а й дитячо-юнацького футболу.

Останнім у відрядженні президента ПФЛ та інспектора другої ліги став візит до ФК «Полтава». У сезоні 2012-2013 років клуб заявив для участі у змаганнях команду «Полтава-2-Карлівка», тренування якої відбуваються на базі ФК «Полтава». Інвестор команди - ВАТ «АПК «Докучаєвські чорноземи» - активно сприяє популяризації футболу у Полтавській області та Карлівському районі зокрема.

balchos_work_trip_poltava2

Голова ради засновників ВАТ «АПК «Докучаєвські чорноземи» А. Сокол ознайомлює президента ПФЛ із перспективами розвитку спортивної інфрастуктури м. Карлівка

Наразі приведено до сучасного вигляду паркувальний майданчик, на полі закінчено укладання трав’яного покриву «рулонним» методом, планується зведення додаткових трибун та даху на стадіоні, реконструкція готельного комплексу, будівництво спортивно-розважального центру на прилеглій до стадіону території. Відкриття оновленого комплексу призначено на третю декаду вересня.

balchos_work_trip_poltava2

balchos_work_trip_poltava2

Завершується реконструкція футбольного поля з укладанням травяного газону та встановленням дренажної системи

Наприкінці зустрічі представники ПФЛ разом з головою ради засновників ВАТ «АПК «Докучаєвські чорноземи» А. Соколом відвідали матч «Полтава-2-Карлівка» – «Украгроком» Приютівка, який закінчився внічию - 0:0.

За підсумками відрядження М. Бальчос наголосив, що під час зустрічей з керівниками клубів, головами та представниками регіональних федерацій обговорено ідею утворення регіональної ліги. Ця пропозиція отримала схвалення представників футбольної спільноти. Футбольними функціонерами внесено ділові конструктивні пропозиції. Найближчим часом цей проект буде доопрацьовано та надано на розгляд футбольним клубам, регіональним федераціям та Асоціації аматорського футболу України.

Наразі відрядження до клубів завершено. Таким чином, М. Бальчос відвідав усі клуби ПФЛ. По завершенні візиту президент зауважив, що тільки спілкування на місцях дає змогу втілювати в життя реальні плани стосовно розвитку професіонального футболу в Україні.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору