Новини ліги

Мілетій Бальчос відвідав ФК «Миколаїв»

15:39, 3 серпня 2012

Під час перебування у Миколаєві 2 серпня 2012 року президент ПФЛ Мілетій Бальчос зустрівся з міським головою В. Д. Чайкою та президентом МФК «Миколаїв» А. К. Валєєвим. Основною темою зустрічі стало обговорення проблем фінансування клубу та виконання ним рішень КДК ФФУ та ДК ПФЛ. Також відбулися переговори з імовірним інвестором клубу стосовно його участі у забезпеченні фінансування клубу. У ході розмови сторони прийшли згоди стосовно підготовки пропозицій від обох сторін про механізм забезпечення діяльності клубу для подальшого їх обговорення та прийняття остаточного рішення.

balchos_mykolayiv

Наразі Володимир Чайка серйозно опікується проблемами клубу та висловлює занепокоєння тим, що існують певні труднощі  у повноцінному фінансуванні клубу. Він зазначив, що вживає всіх можливих заходів для покращення ситуації, що склалася, а також наголосив, що збереження клубу та виведення його на високий рівень – справа його честі як мера.

Спільно з очільником міста та президентом клубу М. Бальчос оглянув інфраструктуру МФК «Миколаїв», під час чого міський голова повідомив, що готується серйозний багатомільйонний проект реконструкції стадіону та розбудови спортивної бази. Зокрема, ведеться будівництво 2-х футбольних полів, одне з яких – зі штучним покривом – вже здано в експлуатацію. Також планується зведення сучасного готелю та спортивного комплексу. Цей проект планується реалізувати протягом найближчих 3-х років.

balchos_mykolayiv

Крім того, президент ПФЛ зустрівся з головою Миколаївської обласної федерації футболу М. Єрапуновим.  У ході розмови обговорено ідею  утворення регіональної ліги. М. Єрапунов підтримав пропозицію М. Бальчоса, вніс зі свого боку конструктивні пропозиції та виказав готовність взяти участь у підготовці проекту.

Наразі М. Бальчос відбув до Сімферополя, де сьогодні на стадіоні  «Фіолент» о 18.00 год. відбудеться матч 4-го туру чемпіонату України з футболу серед команд клубів другої ліги сезону 2012-2013 «Жемчужина» Ялта – «Полтава-2-Карлівка». Під час перебування на матчі з керівництвом ФК «Жемчужина» заплановано обговорення негативної фінансової обстановки, що склалася у клубі.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору