Новини ліги

Анонс матчів 4 туру другої ліги (група «Б»)

11:34, 3 серпня 2012

 3 серпня (п’ятниця)

 

 18.00, «Севастополь-2» – «Сталь» (Дніпродзержинськ)

м. Севастополь, стадіон «Колос».

Арбітр - Міланич В.О. (Миколаїв) 

 18.00, «Жемчужина» (Ялта) – «Полтава-2-Карлівка»

м. Ялта, стадіон «Авангард».

Арбітр - Біць Я.М. (Львів)

 4-й тур в групі «Б» відкриється двома матчами на кримському півострові. В першому з них «Сталь» завітає до Севастополя, де їй належить пройти ще одне випробування «молодими та перспективними». Нагадаємо у рідному Дніпродзержинську старожил ліги подібний іспит не склав, несподівано поступившись резервістам «Шахтаря».

 Цього ж дня в курортній Ялті зустрінуться між собою два новачка другої ліги. Обидва дебютанти вже встигли «розжитися» очками, але якщо у «Жемчужини» із забитими м’ячами поки що складається не дуже, карлівці в цьому компоненті почувають себе значно впевненіше. Недарма – Сергій Гриценко, що захищає кольори клубу з Полтавщини, на цей момент кращий бомбардир ліги із чотирма голами.

 

4 серпня (субота) 

 17.30, «Шахтар-3» (Донецьк) – «Шахтар» (Свердловськ)

м. Донецьк, СТБ «Кірша».

Арбітр - Жосан І.А. (Херсон)

 В шахтарському дербі перевагу, як правило, за рахунок досвіду мають свердловчани. Проте фаворитів боятись – до лісу за очками не ходити. Підлеглі Фундерата довели це в Дніпродзержинську. Свердловський «Шахтар», втім, після стартових негараздів, також розпочав приємну для себе переможну серію, переривати яку навряд чи збирається.

 

18.00, «Мир» (Горностаївка) – «Макіїввугілля» (Макіївка)

с. Горностаївка, стадіон «Затис».

Арбітр - Яковлев Є.Ю. (Київ)

 «Мир» - єдина команда другої ліги, що має стовідсотковий показник за підсумками трьох турів і, думається, горностаєві не проти зберігати подібне звання якомога довше. На Херсонщину завітає «Макіїввугілля», футболісти якого, нарешті, заробили перший заліковий бал в минулому турі, але, звісно ж, не позбавились статусу аутсайдера.

 

18.00, «Украгроком» (Приютівка) – «Кремінь» (Кременчук)

смт. Головківка, стадіон «Головківський».

Арбітр - Кривушкін Д.В. (Харків)

 Різний настрій і у цих суперників. Якщо «Кремінь», впевнено перемігши «Жемчужину», нарешті здобув перші очки в чемпіонаті, то «Украгроком» має в пасиві дві поразки поспіль. До того ж, після зливи карток у Кривому Розі матч із кременчужанами пропускають відразу двоє гравців господарів – Євген Білоусов та Максим Гаврась.

 

18.00, «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) – «Гірник» (Кривий Ріг)

м. Комсомольськ, стадіон «Юність».

Арбітр - Калита Р.М. (Миколаїв)

 Без дискваліфікацій не обійдеться і в Комсомольську. В складі господарів така доля спіткала Андрія Кліщука та Владислава Ковтуна, у гостей – В’ячеслава Рябова. Стосовно ігрової форми, то, звичайно ж, краща вона у криворіжців. «Гірник-Спорт», у свою чергу, наразі складає компанію представникам групи «А» «Кристалу» і «Тернополю»: це тріо в поточному сезоні ще не здобувало очок.

 

 

 

 

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору