Новини ліги

Анонс матчів 4 туру другої ліги (група «А»)

11:32, 3 серпня 2012

3 серпня (п’ятниця) 

 18.00, «Кристал» (Херсон) – «Десна» (Чернігів)

м. Херсон, стадіон «Кристал».

Арбітр - Новохатній В.В. (Київ)

 Волею жеребу «Кристал» втретє поспіль зіграє на домашньому стадіоні. Щоправда, поки що херсонська арена для господарів не є фартовою. В пасиві «Кристалу» дві поразки від «Оболоні-2» та «Ниви», а в активі – лише успіх в першому раунді Кубка України. Досить складно буде господарям і в матчі проти «Десни». Чернігівці йдуть у лідерах, підтверджуючи статус одного з фаворитів сезону.

 

4 серпня (субота) 

 18.00, «Нива» (Тернопіль) – «Реал Фарм» (Южне)

м. Тернопіль, тернопільський міський стадіон .

Арбітр – Омельченко О.В. (Донецька обл.)

 До поєдинку в Тернополі команди підходять у діаметрально протилежному настрої. Якщо «Реал Фарм» у минулому турі спромігся обіграти столичну «Оболонь-2», то «Нива» зазнала нищівної поразки в Чернігові. Реабілітуватися тернополяни спробують вдома. Через дискваліфікацію гру пропускають два Олеги: Лівіцький у «Ниви» і Андрєєв у «Реал Фарма».

 

17.00, «Скала» (Стрий) – «Тернопіль»

м. Стрий, стадіон «Сокіл».

Арбітр – Шурман Д.Л. (Київська обл.)

 «Тернополь» поки що не має очок і жодного разу не вражав ворота суперника. Такі реалії адаптації команди серед професіоналів, тож новачку залишається сподіватися, що залікові турнірні бали прийдуть до нього з часом та досвідом. Черговий досвід – візит до Стрию.

 

18.00, «Динамо» (Хмельницький) – «Славутич» (Черкаси)

м. Хмельницький, стадіон «Поділля».

Арбітр – Деревінський О.О. (Київ)

 Хоча останній матч проти «Скали» вийшов для «Славутича» досить складним, він, як і «Десна», найбільш ефективно розпочав чемпіонат. Обов’язкова програма для черкащан цього разу – три очки в Хмельницькому. Приємну традицію перемагати в Поліссі «Славутич» має. Минулого сезону динамівці поступилися 0:2.

 

18.00, «Оболонь-2» (Київ) – СКА (Одеса)

м. Буча, НТБ Буча.

Арбітр – Семенов А.С. (Дніпропетровськ)

 Після трьох перших турів СКА йде на дуже почесному, як для новачка, третьому місці в турнірній таблиці. Щоправда, нащадки традицій одеських армійців поки що здобували очки лише вдома. А от дублери «Оболоні» навпаки ще не перемагали на Київщині.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору