Новини ліги

Анонс матчів 3 туру другої ліги (група «Б»)

14:30, 28 липня 2012

29 липня (неділя)

17:30, «Сталь» (Дніпродзержинськ) – «Шахтар-3» (Донецьк)

м. Дніпродзержинськ, стадіон «Металург».

Арбітр - Вишневський Ю.І. (Київська обл.)

Дніпродзержинська «Сталь» волею долі дісталася 1/16 фіналу Кубка України не зігравши при цьому жодного поєдинку. Відповідно, «сталевари» мали достатньо часу для того, щоб ретельно підготувати «теплий» прийом молоді «Шахтаря». Статистика зустрічей з донетчанами для господарів цілком сприятлива: майже десять років «Сталь» виграє всі домашні зустрічі з гірниками.

18:00, «Шахтар» (Свердловськ) – «Гірник-Спорт» (Комсомольськ)

м. Свердловськ, стадіон ім. Горюшкіна..

Арбітр - Кислюк В.О. (Київська обл.)

«Гірницьке» дербі очікується в Свердловську. «Шахтар» після впевненої виїзної перемоги над «Украгрокомом» посеред тижня не грав, а от «Гірник-Спорт» чимало сил і емоцій залишив у Макіївці, де лише в серії 11-метрових ударів виборов право на участь у наступному раунді національного Кубка. Фактор «свіжості» однозначно на боці господарів поля.

18:00, «Гірник» (Кривий Ріг) – «Украгроком» (Головківка)

м. Кривий Ріг, стадіон «Шахта Жовтнева».

Арбітр – Антон Ісаєв (Запоріжжя)

 «Украгроком» другий рік поспіль вийшов до другого раунду Кубка України, тож до Кривого Рога команда їде в піднесеному настрої. «Гірник» стартує в національному Кубку з наступного етапу, проте і він не відпочивав посеред тижня: підопічні Генадія Приходька виграли щорічний турнір серед гірничорудних підприємств СНД. Щоправда, за словами наставника господарів, ця перемога була лише підготовкою до матчу з непростим суперником.

 18:00, «Кремінь» (Кременчук) – «Жемчужина» (Ялта)

м. Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена».

Арбітр – Нагорняк Ю.А. (Ужгород)

 В перших турах кременчужани зазнали двох поспіль поразок. Десь із своєї власної провини, десь команді просто не щастило. Впевненості підлеглим Юрія Чумака має додати кубковий розгром «Єдності». Якщо господарі збережуть відповідний настрій, «Жемчужині» доведеться не легко. Втім, і самі ялтинці цього сезону вже встигли довести свою конкурентоспроможність.

 18:00, «Полтава-2-Карлівка» - «Мир» (Горностаївка)

м. Полтава, стадіон «Локомотив».

Арбітр – Жуков О.В. (Харків)

 Навряд чи хтось очікував побачити ці команди на горі турнірної таблиці за підсумками двох турів, проте факт залишається фактом – «Мир» має в активі дві перемоги, «Полтава-2» - хоч і втратила очки в Новій Каховці, демонструє досить пристойний, як для новачка, рівень гри. Відзначимо й те, що жодна з команда не брала участі в кубкових баталіях, готуючись до поєдинку між собою в звичному тижневому циклі.

 17:00, «Макіїввугілля» (Макіївка) - «Енергія» (Нова Каховка)

м. Макіївка, ЦДЮП академії ФК «Шахтар».

Арбітр – Мамчур В.В. (Миколаїв)

 Висновки робити, звісно ж, зарано, але старт нового сезону для «Макіїввугілля» поки що нічим не відрізняється від попереднього. До невдалого результату в першому турі додалася прикра поразка в Кубку. Перші очки в чемпіонаті команда Спартака Жигуліна спробує взяти в домашньому матчі з «Енергією». 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору