Новини ліги

Анонс матчів 3 туру другої ліги (група «А»)

12:30, 28 липня 2012

29 липня (неділя)

19:00, «Десна» (Чернігів) – «Нива» (Тернопіль)

м. Чернігів стадіон ім.. Гагаріна.

Арбітр - Нізола А.В. (Івано-Франківськ)

 

В Чернігові зустрінуться, мабуть, дві найбільш амбітні команди групи «А». Обидва клуби мають доволі серйозний підбір виконавців, що і має перетворити матч на «родзинку» туру. «Нива» в новому сезоні поки що йде без поразок. Підлеглі Ігора Яворського вже двічі святкували успіх на виїзді, додавши до розгрому «Кристалу» кубкову вікторію в Южному. «Десна» ж спробує довести, що втрата очок у Києві була лише прикрою випадковістю.

 18:00, «Реал Фарм» (Южне) – «Оболонь-2» (Київ)

м. Южне, міський стадіон.

Арбітр - Пікінер Д.С. (Донецька обл.)

 «Реал Фарм» вперше цього сезону зіграє вдома, а значить, докладе максимум зусиль, щоб не розчарувати южненську публіку. Втім, дублери «Оболоні» також їдуть до Одеської області не на прогулянку. «Пивовари» на старті чемпіонату зарекомендували себе бойовим колективом: чотири очки в двох матчах – солідний показник.

 18:30, СКА (Одеса) – «Динамо» (Хмельницький)

м. Одеса, стадіон «Спартак».

Арбітр – Літвінов Г.Г. (Луганськ)

 «Армійці» Одеси підходять до матчу не в найкращому гуморі. Команда Ігоря Негари спочатку поступилася в Стрию, а потім у першому ж раунді вилетіла з Кубка України. Цікаво, що динамівці свою першу перемогу в сезоні здобули як раз в кубковій грі в тому ж таки Стрию.

 18:00, «Славутич» (Черкаси) – «Скала» (Стрий)

м. Черкаси, центральний міський стадіон.

Арбітр – Симошенко Ж.В. (Донецьк)

 Самі стрияни їдуть до Черкас. «Славутич» несподівано втратив очки в Плисках, але в рідних стінах робити це навряд чи збирається. Тим більше, «Скала» - напрочуд зручний суперник для господарів. За шестиматчеву історію зустрічей цих команд в Черкасах команда з Львівщини жодного разу не спромоглася зіграти навіть в нічию.

 18:00, «Тернопіль» - «Єдність» (Плиски)

м. Тернопіль, міський стадіон.

Арбітр – Запрутняк В.В. (Ужгород)

 Обидві команди невдало увійшли в сезон, до того ж, зазнали кубкових поразок. Кому вдасться перервати «чорну» серію – на це дасть відповідь поєдинок у Тернополі. Для місцевих уболівальників запланована святкова культурна програма, адже новачок ліги нарешті дебютує вдома.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору