Новини ліги

До уваги керівників футбольних клубів

15:50, 23 липня 2012

На початку вересня Професіональна футбольна ліга спільно з Дитячо-юнацькою футбольною лігою, Асоціацією аматорського футболу України та регіональними федераціями планує проведення  навчально-методичного семінару з питань розвитку дитячо-юнацького футболу в клубах та аматорського футболу. 

В рамках семінару розглядатимуться основні  питання успішного функціонування дитячо-юнацької футбольної школи, проблеми підвищення ефективності управління футбольним господарством. Окрему увагу планується приділити  основним факторам підтримки дитячо-юнацького та аматорського футболу, у тому числі – з боку держави, а також можливості введення нових форматів змагань.  

Професіональна футбольна ліга приділяє велику увагу проведенню різноманітних заходів з підвищення кваліфікаційного рівня працівників професіональних футбольних клубів. Так, протягом 2011-2012 років проведено консультативно-практичний семінар з питань правової діяльності футбольних клубів, навчально-методичний семінар для координаторів служби безпеки футбольних клубів з питань безпеки проведення футбольних матчів, семінар для  представників фан-клубів команд першої-другої ліг, навчально-методичний семінар для представників прес-служб клубів ПФЛ.

За підсумками одного з цих заходів, враховуючи високий рівень підготовки та проведення семінару  для працівників ЗМІ та керівників клубних прес-служб, що відбувся на початку липня у м. Севастополь, а також високий професіоналізм в організації роботи прес-служби у ФК «Севастополь», прийнято рішення нагородити керівника прес-служби ФК «Севастополь» Максима Каратаєва коштовним подарунком із срібною відзнакою ПФЛ.   




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору