Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"- ПФК "Олександрія" 2:3

10:47, 23 липня 2012

Початок нового сезону в Охтирці команда «Нафтовик-Укрнафта» розпочала з клубом, який нещодавно виступав у Прем’єр-лізі України, а саме з ПФК «Олександрія». Традиційно перед початком матчу під державний гімн України, капітани команд Леонід Бояринцев та Ігор Чередніченко, на флагштоці підняли державний прапор України, чим святково розпочали новий футбольний сезон в Охтирці.

Євгеній Яровенко в стартовому складі випустив таких виконавців: місце в воротах зайняв Олександр Чурілов. В захисті розташувалися: Ховбоша, Бояринцев, Євстафієв та Єрмак. В півзахисті: Даудов, Тарасенко, Башлай та Саванчук. На вістрі атаки діяли Яровенко та Полтавець.

Стартовий склад гостей виглядав так: на останньому рубежі діяв Зарубін. Захист: Протіч, Чередніченко, Мікіцей та Шендрик. Півзахист: Колісніченко, Бондаренко, Гавриш, Старенький. В нападі: Шевченко та Кіча.

Вже з перших хвилин матчу, ініціативою заволоділи олександрійці, і вже на шостій хвилині зуміли відкрити рахунок в матчі. Після подачі з флангу, відмінно зіграв на випередження В’ячеслав Шевченко, головою пославши шкіряного у ворота «Нафтовика». Через чотири хвилини, Олександр Чурілов, виконуючи удар від воріт, вибив м’яча прямісінько в ноги Шевченку, бомбардир "Олександрії" свого шансу не втратив і зблизившись з кіпером господарів, зробив рахунок в матчі 0:2.

Не змиряючись з таким розвитком подій, «Нафтовик» відразу пішов у атаку, і вже на 14-й хвилині, Роман Полтавець, спритно зіграв на добиванні, і точним ударом, послав шкіряного в сітку олександрійців, чим скоротив різницю в рахунку.

На 26-й хвилині В’ячеслав Шевченко зумів оформити хет-трик. Виконуючи штрафний удар, Віталій Гавриш, зробив навісну передачу з правого флангу, у боротьбі на другому поверсі, знову бездоганно зіграв Шевченко, і рахунок в матчі став 1:3.

Вже під за навіс першого тайму, охтирчани отримали змогу виконати небезпечний штрафний удар біля воріт «Олександрії». Олег Єрмак виконав стандарт, але м’яч пролетів в декількох сантиметрах від стійки.

З перших хвилин другого тайму, активніше розпочали охтирчани. Спочатку Дмитро Башлай сильно пробив з дальньої відстані, м’яч пролетів по центру і Зарубін без вагань спіймав його. За мить Марат Даудов на великій швидкості промчав по флангу, і зробив прострільну передачу, Олександр Яровенко не встиг її замкнути і момент було згаяно. З самого початку другого тайму олександрійці розташувалися на своїй половині поля і діяли тільки на контратаках. В одній з таких атак Шевченко міг довести рахунок до розгромного, але після подачі з флангу нападник «Олександрії» чудом не попав у ворота «Нафтовика», і м’яч пролетів поруч зі стійкою.

На 64-й хвилині, капітан охтирчан, Леонід Бояринцев, після подачі з флангу, відмінно зіграв головою,  і круглий залетів у сітку Зарубіна. За мить, ще один м’яч зуміли забити нафтовики, але лайнсмен зафіксував положення поза грою, і гол було не зараховано.

До кінця гри охтирчани мали ще декілька моментів щоб вразити ворота гостей, але рахунок на табло так і залишився не змінним, 2:3 на користь «Олександрії».              

 «НАФТОВИК-УКРНАФТА» - ПФК «ОЛЕКСАНДРІЯ» - 2:3 (1:3)

21 липня. 18.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик» 2 800 глядачів. 25 градусів
Судді: О. Головков (Сєвєродонецьк), О. Шост (Луганськ), В. Матяш (Донецьк).
Резервний арбітр: І. Сидорук (Конотоп).
Делегат ФФУ: М. Тіхонов (Донецьк).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Чурілов, Бояринцев-к, Євстафієв, Ермак, Хавбоша (Світличний, 79), Башлай, Тарасенко (Павелько, 82), Даудов (Сирота, 52), Саванчук, Яровенко (Артюх, 65), Полтавець. Запасні: Вокальчук, Кременчуцький. Головний тренер: Євген Яровенко.
ПФК «ОЛЕКСАНДРІЯ»: Зарубін, Протіч, Чередниченко, Кіча (Басов, 90), Колесниченко, Гавриш (Грицук, 76), Шевченко, Шендрік, Старенький (Полярус, 90+2), Микицей, Бондаренко (Банада, 68). Запасні: Леванідов, Сахневич, Соломка. Головний тренер: Андрій Купцов.
Голи: Полтавець (14), Бояринцев (65) – Шевченко (6, 10, 26).
Попередження: Чередниченко (2), Кіча (66), Банада (69).
Прес-служба ФК "Нафтовик-Укрнафта"



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору