Новини ЗМІ

«Єдність» Плиски – «Славутич» Черкаси 1:1 (1:1)

08:44, 23 липня 2012

Дата матчу – 21.07.2012 р.

2 тур. с.Плиски. Стадіон «Єдність». 1400 глядачів. +23. Поле – 4. Початок о 17.00.

 Арбітри: О.Москаленко (м.Кривий Ріг), О.Вітт, В.Сухомлинов (обидва – м.Київ).

Інспектор матчу: С.Цимбал (м.Київ).

 «Єдність»: С.Руслан, В.Лебединський, Р.Махлоєв, Д.Гречка, О.Єрошенко, Р.Журба, С.Цап, Я.Сердюк (А.Інджибашвілі 90+4), А.Ковальчук (В.Ментей, 85), Д.Гунченко (Є.Голубчинський, 81), О.Гриб (Д.Атаманюк, 73). Запасні: Є.Плюснов, Є.Спотар, О.Луза.

 

«Славутич»: О.Крупниченко, С.Бриж (М.Лисоконь, 76), Є.Тарасенко, О.Тарасенко, В.Кучеревський, О.Лобов (В.Ткаченко, 34), Є.Гуд, О.Фабунмі, М.Сергійчук, С.Таран (Р.Дацюк, 61), В.Горкун (Д.Кобіков, 61). Запасні: А.Лєнчінков, С.Грищук, О.Ніколайчук. Тренер: О.Кирилюк.

 Голи: Д.Гунченко (8) – В.Горкун (45).

Попередження: не має – М.Сергійчук (21), О.Фабунмі (57), Є.Тарасенко (65).

 У звітній грі плисківчани раціонально використали всі два свої моменти – гол і поперечина воріт стали складовими очкового доробку «Єдності». Натомість черкащани, не реалізувавши цілий ряд гольових моментів, не змогли дотиснути свого суперника.

На поле сільського стадіону «Славутич» вийшов у такому ж складі, як у матчі першого туру, коли впевнено переміг ФК «Тернопіль». Поки обидві команди придивлялися до тактичних побудов один одного, Дмитру Гунченку вдався потужний дальній удар – м’яч влучив у дальню «дев’ятку» воріт гостей. Забивши швидкий гол, «Єдність» відразу ж перейшла на гру з акцентом на контратаки.

Дві гарні нагоди мали черкащани в середині першого тайму. Після навісу Сергія Тарана з лівого флангу невдало на виході зіграв голкіпер, проте шкіряна куля лише влучила у голову Михайла Сергійчука. Повинен був забивати Олавале Фабунмі, який ударом головою не влучив у ворота господарів.

Перехід на гру в три нападники (на заміну вийшов Ткаченко) ще більше посилив тиск на ворота «Єдності». В’ячеслав Ткаченко, накрутивши перед штрафною двох гравців, наносив удар – м’яч, зрикошетивши від захисника, потрапив до Сергійчука. Після пострілу Михайла «смугастий» пролетів за кілька сантиметрів від дальньої бокової стійки. За хвилину до перерви, після навісу Євгена Гуда зі штрафного, головою пробивав Олег Тарасенко – голкіпер зреагував, але Валентин Горкун був першим на м’ячі – 1:1.

Гол «у роздягальню» налаштовував на оптимістичний лад у другому таймі. Зі свистком після відпочинку гості кинулися у бій: Таран зі стандарту поцілив у нижній кут (голкіпер  господарів Сергій Руслан не без труднощів відвів загрозу), Олавале Фабунмі наважився на удар із 40-ка метрів – шкіряна сфера ледь розійшлася з поперечкою плисківчан.

На 78-ій хвилині Сергійчук подав від кутового прапорця: захисник «Єдності» зрізав м’яча прямо на Ткаченка, але нападник черкащан не очікував на такий «подарунок». Далі були удари Сергійчука і Гуда, але неслухняний м’яч уперто обминав каркас воріт. На п’ятій компенсованій арбітром хвилині героєм матчу міг стати Дмитро Кобіков, але знову не судилося....

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору