Новини ЗМІ

ФК "УкрАгроКом": як загартовувалися "Сталлю"

11:33, 16 липня 2012

ФК «Сталь» - ПФК «УкрАгроКом» - 0:1 (0:1)

 Гол : Євген Фальковський  6 хв.

  ФК «Сталь» Дніпродзержинськ

Склад команди: Давидов Олександр (воротар), Пінчук Олексій, Климаков Дмитро, Черній Костянтин, Ольшанецький Олег, Патула Сергій, Каленчук Максим  Котляр Антон, Лукашов Олексій , Дяченко Денис, Кулиш Станіслав.

ПФК «УкрАгроКом» Головківка

 Склад команди: Швець Ярослав (воротар), Пономаренко Сергій (капітан команди), Ломко Олександр, Місюра Євген, Радевич Сергій, Каліновський Олександр (Білоусов Євген), Степанюк Юрій, Марущук Андрій, Волков Олег (Вдовіченков Андрій), Гріщенко Юрій (Батраченко Олександр), Фальковський  Євген.

 ПФК «УкрАгроКом»  розпочав новий сезон  2012-2013  в групі Б серед команд другої ліги. Для нашої команди це по суті нове випробування в іншій групі з новими суперниками. Таким для нас стала Дніпродзержинська Сталь. Матч розпочався о 17-00 при  високій температурі, що значно впливало на темп гри, який був не високий.

Поки команди проводили розвідку вже на 6хв. матчу після довгого пасу з своєї половини поля Сергія Пономаренка за яку боровся з захисником Олександр Каліновський і таким чином м’яч пройшов далі на Євгена Фальбовського, який вийшов один на один та реалізував момент рахунок став 0-1.

Далі аграрії ще хвилин десять після голу мали перевагу та потім господарі поля активізувались та перехватили ініціативу за рахунок замін особливо вирізнявся вийшовши на заміну 10 номер господарів поля Алієв Сейлхан.

На 22хв. сталевари провили швидку атаку, яка завершилась сильним ударом під поперечину, але Ярослав Швець зробив «сейв».

До кінця першого тайму гра проходила в атаках футболістів Сталі.

Другий тайм розпочався з замін гостей. Так Юрій Гріщенко перейшов грати в центр, а на флангах з’явились Євген Білоусов та Андрій Вдовіченков. Заміни пожвавили гру і наша команда почала тримати м’яч та контролювати гру.

Так в середині другого тайму буквально за 5хв. команда мала 3 гольових  моменти. Спочатку Євген Фальковський продерся в штрафний майданчик та відав пас, але в боротьбі ніхто не зміг дістатись до м’яча та пробити по воротам. Потім в результаті масованої атаки м’яч опинився в штрафному майданчику, а згодом в боротьбі прокотився по лінії воріт, але не вистачило останнього удару.

За 10 хв. до кінця матчу футболісти Сталі почали перехвачувати ініціативу, адже не хотіли програвати перший матч в сезоні. Тому розпочався штурм воріт футболістів ПФК «УкрАгроКом».

В доданий час матчу в результаті поданого кутового сталевари забили гол, але арбітр не зарахував гол зафіксувавши порушення правил на воротаря нашої команди Ярослава Швеця.

Гра приходила на передодні дня Металурга, тому команда господарів хотіла зробити подарунок своїм вболівальникам, які як правило працюють в цій сфері, тому в двічі приємно, що матч закінчився перемогою аграріїв.

 Наступний матч аграрії проведуть вдома 21 липня, де прийматимуть ФК «Шахтар» зі Свердловська Луганської області. Запрошуємо всіх підтримати команду.

 ФК "УкрАгроКом"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору