Новини ЗМІ

«Славутич» Черкаси – ФК «Тернопіль» 3:0 (1:0)

10:43, 16 липня 2012

Дата матчу – 14.07.2012 р.

1 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 3100 глядачів. +30. Поле – 4. Початок о 18.00.

Арбітри: А.Семенов (м.Дніпропетровськ), Д.Денисюк (Київська обл.), Н.Алексахіна (м.Кіровоград).

Інспектор матчу: О.Євстратов (м.Одеса).

 «Славутич»: О.Крупниченко (А.Лєнчінков, 79), С.Бриж (М.Лисоконь, 50), Є.Тарасенко (С.Грищук, 73), О.Тарасенко, В.Кучеревський, О.Лобов, Є.Гуд, О.Фабунмі, М.Сергійчук, С.Таран (Д.Кобіков 69), В.Горкун (Р.Дацюк, 51). Запасні: О.Ніколайчук, Д.Кошелюк. Тренер: О.Кирилюк.

 ФК «Тернопіль»: Р.Данкович, І.Курило, С.Атласюк (А.Кондзьолка, 68), А.Дубчак (Р.Гаврилюк, 59), С.Клекот, В.Чорний (Б.Городовий, 75), В.Богданов (І.Сороцький, 62), С.Куріцький, С.Полянчук (А.Пастернак, 82), Б.Семенець, М.Трофімчук. Запасний: І.Мельник. Тренер: В.Івегеш.

Голи: О.Фабунмі (21), С.Таран (62), Є.Гуд (73 з пен.).

Попередження: І.Сороцький (90+2).

 Сезон 2012/13 років у Черкасах урочисто відкрито! Солдатська каша, аквагримери, фрістайлери, черлідери та конкурси стали приправою для головної страви вечора – футбольного матчу чемпіонату України.

У стартовому складі господарів на поле вийшло троє новачків, і один з них – український афрофутболіст Олавале Фабунмі – став справжнім відкриттям для черкаських уболівальників.

Команди розпочали матч обережно, не випереджаючи події. Перший небезпечний момент у грі могли створити гості, проте після вкидання з аута Богдан Семенець запустив шкіряну кулю значно вище воріт. Черкащани прокинулися в середині першого тайму: отримавши пас з глибини поля, Фабунмі у супроводі захисників тернополян з кута карного майданчика влучив у дальній кут воріт.

Господарі мали можливість подвоїти рахунок на 29-ій хвилині: Сергій Таран перевів розвиток атаки на протилежний фланг, де Михайло Сергійчук зробив вивірену передачу на Євгена Гуда, проте капітан «червоно-біло-синіх» у падінні головою ударом пробив повз ворота.

Згодом суперники обмінялися небезпечними моментами – спочатку після розіграшу штрафного під удар Богдана Семенця ліг славутчанин Олександр Лобов, а біля протилежних воріт Гуд з лінії карного майданчика пробив вище воріт приїжджої команди.

Останнє слово перед перервою залишилося за городянами – на підключення Михайла Трофімчука до розіграшу штрафного зреагував голкіпер Олексій Крупниченко.

Удруге воротар «Славутича», парирувавши дальній постріл Сергія Полянчука, продемонстрував свою майстерність відразу після перерви. Натомість черкащани міцно заволоділи ігровою ініціативою і довели матч до перемоги з великим рахунком.

На 57-ій хвилині за фол на Сергійчуку арбітр не став зупиняти гру, а дав можливість далі розвинутися атаці, проте Фабунмі не вдалося переграти голкіпера тернополян Романа Данковича. У наступній атаці Сергійчук, протягнувши м’яча по флангу, пробив поряд зі стійкою. Але гол не змусив на себе довго чекати: Олександр Лобов пасом у розріз «знайшов» Сергія Тарана, якому вдалося розібратися з двома захисниками і воротарем гостей – 2:0. На 73-ій хвилині рейд Романа Дацюка у півполя був зупинений недозволеним прийомом Ігоря Курила у карному майданчику ФК «Тернопіль», а Євген Гуд чітко реалізував одинадцятиметровий.

Гол престижу мав забивати Богдан Семенець, який програв «побачення» другому голкіперу черкащан Андрію Лєнчінкову.

 О.І.Кирилюк, головний тренер «Славутича»:

Вітаю вболівальників з початком нового сезону! Мрію, щоб з кожним  матчем збільшувався глядацький загал на Центральному стадіоні нашого міста. Результатом гри я задоволений, а змістом продемонстрованої гри підопічних – ні. У першому таймі ми були не переконливими. Є над чим працювати на тренуваннях. У минулому році також розпочинали чемпіонат домашньою перемогою 3:0 проти іншої тернопільської команди – «Ниви». Сьогоднішній наш суперник – ФК «Тернопіль» – є сильнішим та зігранішим від своїх земляків.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору