Новини ЗМІ

Євгеній Яровенко: "Старт у нас дуже важкий"

10:16, 16 липня 2012

- Я хочу привітати всіх уболівальників Севастополя і своїх уболівальників з початком нового футбольного сезону. Старт у нас дуже важкий. Результат по грі. Знали силу суперника. Звичайно, грали другим номером, шукали свій шанс у контратаках. Щось у нас виходило, щось ні. Часом у нас був якийсь сумбур. Багато футболістів тільки влилися в команду. Порадувало те, що новачки забили м'ячі. За самовідданість команду подякував. Будемо готуватися далі, а вам побажаю удачі.
 
- Результатом сьогоднішньої гри Ви задоволені?
 
- Задоволений.
 
- Навіть незважаючи на те, що упустили перемогу?
 
- Це футбол. Навіть не дивлячись на те, що травму у нас отримав Зайчук, і було видалення.
 
- Буквально два слова скажу. Ви всі нещодавно дивилися чемпіонат Європи. Ви бачили кваліфікацію суддів? Я ніколи не коментую дії арбітра, але хочу сказати, що від кожного епізоду арбітр знаходився на відстані 40-50 метрів. Так не можна судити. Футболісти готуються, судді теж повинні готуватися. Судді повинні припиняти якісь моменти, не розпускати гру.
 
- Наскільки серйозна травма у Зайчука?
 
- У нього лицьова скульная кістка пошкоджена. Ви чули звук при зіткненні.
 
- Вашій команді було приємно сьогодні грати при порожніх трибунах?
 
- А я сьогодні своїм футболістам говорив, що ми повинні грати і для одного вболівальника. Це ж не наша вина. Ми готувалися цілеспрямовано на Севастополь.
 
- Чи було для Вас плюсом те, що сьогодні не було уболівальників на стадіоні?
 
- Я своїм футболістам говорив, що я не знаю, кому це буде на руку - нам або Севастополю. Те, що маємо, то маємо. До речі, вболівальники добре вас підтримували і за межами стадіону.

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору