Новини ліги

ФК «Севастополь» відсвяткував 10-річчя

13:23, 9 липня 2012

5 липня футбольний клуб «Севастополь » з однойменного міста святкував десятирічний ювілей зі дня свого заснування. У запланованих заходах взяв участь президент ПФЛ Мілетій Бальчос, який нагородив працівників клубу пам’ятними відзнаками. Так, годинниками Професіональної футбольної ліги нагороджено президента ФК «Севастополь» Олександра Красильникова та віце-президента клубу Євгена Репенкова. У свою чергу пан Красильников вручив Мілетію Бальчосу ювілейну медаль Федерації футболу Севастополя «За заслуги». Грамотами ПФЛ нагороджено віце-президента клубу Мамалигу Віктора Федоровича, виконавчого директора Фещука Григорія Олексійовича, головного тренера клубу сезону 2011-2012 років Сергія Пучкова, тренера Олега Лещинського, директора ДЮФК «Севастополь» Ігоря Братана та футболістів клубу Олександра Жабокрицього та Олександра Сокоренка. 

sevas-10

sevas-10

В рамках проведення урочистостей за сприяння ПФЛ  відбувся навчально-методичний майстер-клас для представників прес-служб клубів Професіональної футбольної ліги, Прем’єр-ліги та всеукраїнських засобів масової інформації. У ході роботи досвідом щодо актуальних питань розвитку футбольного клубу поділилися працівники ФК «Севастополь». Керівник прес-служби Максим Каратаєв досить детально розповів про організацію роботи клубного інформаційного відділу, приділивши окрему увагу важливості співпраці, взаємозв’язку та обміну інформацією між усіма департаментами у структурі футбольного клубу. Комерційний директор ФК «Севастополь» Давід Тетруашвілі та начальник департаменту комерції Іван Гаркуша розгорнуто розповіли про клубну роботу у контексті зв’язків із громадськістю та розроблену програму заходів у сфері PR щодо досягнення клубами спортивних, соціальних та економічних цілей. Адміністратор офіційного сайту Олексій Трегубенко поділився досвідом у частині розвитку структури, функціональності, контенту та організації зручності інтерфейсу сайту. Крім цих питань, учасники майстер-класу обговорили питання взаємодії футбольного клубу із вболівальниками, співпраці з органами правопорядку та безпеки глядачів до, під час та після проведення матчів.

sevas-10

sevas-10

Стосовно роботи із вболівальниками Мілетій Бальчос надав наступний коментар: «Приємно відзначити, що працівникам відповідних департаментів клубу повністю вдається реалізувати філософію ФК «Севастополь». Формування позитивного іміджу клубу, на моє переконання, - це об’ємна ділянка роботи, з чим клубу успішно вдається впоратися. Програма розроблених заходів для всіх вікових груп вболівальників, популяризація клубу у місті і, звичайно, привабливість команди перетворюють клуб на своєрідний бренд міста. Звичайно, стовідсоткова відвідуваність стадіону під час матчів – це яскравий показник кропіткої роботи кожного підрозділу клубу, тісної співпраці та повної віддачі роботі на всіх її етапах у сенсі примноження чисельності вболівальників, про що свідчить повний аншлаг на стадіоні у день матчу».

 Окрім майстер-класу, відбувся товариський матч між командою ветеранів ФК «Севастополь» і збірною представників прес-служб та журналістів українських видань, який завершився із рахунком 5:3 на користь севастопольців. У ворота преси два голи забив Сергій Пучков, ще три – кращий бомбардир матчу Олександр Красильников. Серед журналістів виділився журналіст видання «Футбол» Олександр Гапоненко, який двічі спромігся влучити у ворота ветеранів, ще один м’яч – на рахунку оглядача інтернет-порталу Ua-football Романа Мальчевського. По завершенню зустрічі Мілетій Бальчос нагородив команду ветеранів ФК «Севастополь» кубком за перемогу. 

sevas-10




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору