Новини ліги

Відбулася робоча зустріч з керівництвом ТМ "FAVBET"

10:38, 9 червня 2012

8 червня у приміщенні Професіональної футбольної ліги відбулася двостороння зустріч між власником ТМ «FAVBET», яка наразі є генеральним спонсором ПФЛ, та Адміністрацією ПФЛ – президентом Мілетієм Бальчосом, першим віце-президентом Ігорем Шамом та директором ТОВ «Ліга Футбол» Владиславом Догадайлом. Предметом перемовин стала подальша співпраця сторін в рамках спонсорської угоди між Професіональною футбольною лігою та  ТМ «FAVBET». Під час зустрічі обговорено підсумки  співпраці у весняній частині чемпіонату, а також подальші перспективи у контексті подовження співробітництва між ПФЛ та ТМ «FAVBET». Варто зазначити, що обидві сторони висловили задоволення результатами співпраці: клуби ПФЛ у повному обсязі виконали умови договору, що сприяло підвищенню авторитету змагань ПФЛ у цілому завдяки отриманої можливості транслювати матчі першої ліги на телеканалі «Футбол».

 «За підсумками нашої співпраці протягом весняної частини чемпіонату ми можемо констатувати, що всі поставлені задачі та умови співпраці клубами  виконано у повній мірі, а якість відповідає всім вимогам», - зазначає президент ПФЛ Мілетій Бальчос. «У ході перемовин досягнуто домовленості про подальшу співпрацю у сезоні 2012-2013 років. Мені приємно, що керівництво ТМ «FAVBET» висловило задоволення високими показниками та рейтингами телетрансляцій на телеканалі «Футбол», про що ми повідомляли раніше».

Наразі готується новий договір про співпрацю в рамках спонсорства, а невдовзі відбудуться заключні переговори за участю керівників телеканалу «Футбол» у контексті трансляцій матчів на телебаченні.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору