Новини ліги

Анонс матчів 34-го туру першої ліги

13:38, 30 травня 2012

30 травня 2012 року

«Зірка» Кіровоград – «Арсенал» Біла Церква

18.00, м. Кіровоград. Стадіон «Зірка»

Арбітр: Головков О. В. (Луганська обл.)

Асистенти арбітра: Кисельов Р. О. (Суми), Матяш В. В. (Донецьк)

         Не дивлячись на значну відстань між командами у турнірній таблиці, «Арсенал» важко назвати явним фаворитом зустрічі. Зрештою, і «Зірка» є вельми міцним колективом першої ліги, який, до того ж, у рідних стінах так просто ніколи нікому не поступається.

МФК «Миколаїв» – «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка

18.00, м. Миколаїв. Центральний міський стадіон

Арбітр: Бохняк Р. А. (Севастополь)

Асистенти арбітра: Луценко О. А. (Харків), Маланчук М. Б. (Чернівецька обл.)

         Миколаївці наразі є першими претендентами на участь у перехідному матчі. Аби уникнути етапу плей-офф команді може вистачити як перемоги, так і нічиєї у цьому турі, але у будь-якому разі необхідно сподіватися на поразку «Одеси».

«Нива» Вінниця – «Олімпік» Донецьк

18.00, м. Вінниця. Центральний міський стадіон

Арбітр: Бондар І. І. (Київ)

Асистенти арбітра: Кацман О. О., Попельницький Д. А. (обидва –Кіровоград)

         Ситуація «Ниви» у боротьбі за виживання дещо краща, але все одно вимагає від команди максимальної зосередженості. Нагадаємо, що у першому колі «Олімпік» вдома не зміг обіграти «Ниву», той матч завершився з рахунком 0:0. Тож, можливо, вінницькій команді буде легше здобути три очки у рідних стінах, тим паче, що зараз це їм необхідно як ніколи.

«Динамо-2» Київ – «Сталь» Алчевськ

18.00, Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

Арбітр: Ноздрачов А. М. (Харків)

Асистенти арбітра: Миколюк М. В. (Хмельницький), Сидорук І. І. (Сумська обл.)

         Турнірна мотивація для команд напередодні заключного туру досить умовна. Кияни вище вже не піднімуться, але можуть дещо втратити завойовані позиції. Зокрема, у випадку поразки динамівців, «Сталь» зрівняється з ними по очкам. Тож певне напруження у цьому матчі присутнє, а отже глядачам на трибунах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського буде на що подивитися.

ФК «Одеса» – «Титан» Армянськ

18.00, м. Одеса. Стадіон «Спартак»

Арбітр: Чижевський П. П. (Київ)

Асистенти арбітра: Дудчик А. В. (Чернігів), Целовальник О. М. (Донецьк)

         15-ть матчів поспіль без перемог поставили одеситів у вельми незручне становище. І якщо команда зараз не перерве цю серію, то може стати учасником перехідного матчу у якому виборюватиме право продовжити виступати у першій лізі. Втім, «Одеса» все ж гратиме з «Титаном», який своє завдання на сезон вже вирішив, тож є надія, що кримчани будуть грати не у повну силу, що додасть підопічним Андрія Пархоменко шансів. Але навряд на це варто сильно розраховувати, адже це може зіграти з одеситами злий жарт.

«Металург» Запоріжжя – «Геліос» Харків

18.00, м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»

Арбітр: Кутаков А. О. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Карп’як Ю. Б. (Львів), Куцев В. А. (Київ)

         Не дивлячись на прикру поразку від «Севастополя» у минулому турі запоріжці все ще зберігають шанси на підвищення у класі. Адже кримчанам явно буде непросто привезти з Чернівців три очки. Тож все що зараз необхідно зробити «Металургу» - будь що обіграти «Геліос».

«Буковина» Чернівці – ФК «Севастополь»

18.00, м. Чернівці. Стадіон «Буковина»

Арбітр: Скирда С. І. (Харків)

Асистенти арбітра: Куценко І. В. (Київська обл.), Касанов П. П. (Вінниця)

         У будь-якому разі кримчани повернуться додому призерами чемпіонату. Залишається лише питання, які самі медалі вони здобудуть, срібні чи бронзові. Безумовно «Севастополю» вельми важливо фінішувати саме другими, щоб на додачу отримати ще і заповітну путівку до Прем’єр-ліги. Але «Буковина» вже неодноразово демонструвала, що її мало хвилюють амбіції фаворитів чемпіонату, тож кримчанам буде непросто.

«Говерла-Закарпаття» Ужгород – «Кримтеплиця» Молодіжне

18.00, м. Ужгород. Стадіон «Авангард»

Арбітр: Драчов О. В. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Павлінов О. В. (Донецьк), Мартищенко О. М. (Київська обл.)

         Результат цього матчу вже нічого не вирішує для команд. Нижче завойованих позицій вони вже не опустяться, тож можуть дозволити собі грати у власне задоволення. Дещо більша відповідальність за результат є перед господарями, адже вони виступатимуть перед своїми вболівальниками. Але у будь-якому разі можна відзначити, що матч обіцяє бути цікавим і може претендувати на статус центрального у турі.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору