Новини ліги

Матч сезону в І лізі – на телеканалі «Футбол»

08:51, 24 травня 2012

Ці команди повинні були зустрітися за усіма законами жанру. Цей матч стане прикрасою усього сезону. Це протистояння ви зможете побачити у прямому ефірі.

5:1, 4:0, 3:0. Це результати матчів перших трьох турів чемпіонату за участю запорізького «Металурга». Постійний учасник топ-дивізіону, який вперше за часів Незалежності перейшов до І ліги, на початку сезону не зустрічав гідного спротиву, закінчивши осінню частину чемпіонату на першому місці з відривом 8 очок від 3-го білоцерківського «Арсеналу» та 12 (!) очок від свого теперішнього переслідувача – «Севастополя».

11 перемог в 11 матчах. Саме такий феноменальний результат показав «Севастополь» у весняній частині сезону. Ця серія, а також нічия та 3 поразки «Металурга» призвели до того, що перед двобоєм в Севастополі команди відділяє лише одне очко.

Перемога в цій грі є безцінною для обох команд. Для запоріжців вона стане достроковою перепусткою до Прем’єр-ліги, для господарів означатиме вихід на чисте друге місце і чудові шанси на підвищення в класі. Нічия також залишить інтригу на останній тур, але все буде в руках «Металурга».

Немає сумнівів, що за дуеллю цих суперників, кожен з яких заслуговує на місце в Прем’єр-лізі, спостерігатиме вся країна. Це стало можливим завдяки партнеру ПФЛ – телеканалу «Футбол», який транслюватиме матч «Севастополь» – «Металург» наживо.

Отже, дивіться матч сезону в І лізі на телеканалі «Футбол»! Початок передматчевої студії «Футбол Live» – о 18:30, старт прямої трансляції із переповненої арени СК «Севастополь» – о 18:55.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору