Новини ліги

Вітання президенту ПФЛ з нагоди дня народження

08:59, 15 травня 2012

Шановний Мілетію Володимировичу!

З нагоди Вашого дня народження прийміть найщиріші вітання від Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги.

Дозвольте висловити Вам від усієї футбольної сім’ї відчуття поваги за Вашу самовіддану діяльність на посаді президента Професіональної футбольної ліги та вагомий внесок у розбудову футболу в Україні, що набуває нових можливостей у своєму розвитку!

Ми глибоко цінуємо Вашу беззаперечну відданість роботі, глибину духовних переконань, здатність до невтомної праці, мудрість, поміркованість та життєвий досвід, що є світлим прикладом для Ваших колег.

Завдяки Вам укріплюються позиції професіональних футбольних клубів України, до сім’ї ПФЛ щороку входять нові самобутні колективи, підвищується інтерес суспільства до змагань, що проводяться під егідою ПФЛ. Все це означає, що Ви докладаєте безліч зусиль недаремно, втілюючи нові проекти в життя, укріплюючи співпрацю та партнерство з клубами, піклуючись про їхній добробут та процвітання. З відчуттям гордості відзначаємо, що Ваша діяльність стосується не тільки справ футболу, а й життя держави: це ті зміни, на які давно очікує футбольна Україна.  Попереду у Вас – безліч справ і ми віримо, що Вам вистачить сил, наснаги та життєвої енергії реалізувати всі Ваші замисли.

В світлий день прийміть наші вітання та найкращі побажання миру, добра, справедливості, міцного здоров’я та сімейного благополуччя.  Ми щиро віримо, що попереду у Вас – роки вдачі та нових досягнень, безмежний океан щастя та радощів, а ми завжди будемо поруч з Вами.

З повагою,

Ваша команда – Адміністрація та клуби ПФЛ

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору